P
Pauli_uk
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Spotykamy sie z moim Adamem od ponad roku, pomiedzy nami jest dobrze. Na papierze ma on zone z ktora nie jest o 5 lat, ona ma z nim 10 letniego chlopca. Mieszka ze swoim facetem. Powiedziala mi ze wezwie mnie na swiadka na sprawie rozwodowej jako ze ja niby spie z jej mezem, a ona przeciez spi ze swoim facetem. Jest zazdrosna, czy moge odmowic zeznan? Wszyscy mieszkamy w Anglii. Co mowic na sprawie, pomozcie mi, dzieuje bardzo
Czy sa jakiekolwiek instytucje udzielajace darmowej porady prawnej? Ona ma na mnie jakiegos swiadka, ktory ma potwierdzic ze on ja ze mna "zdradza" :/ Mam z nia rozmowy mailowe w ktorych mowi ze Adam jest na jej kazde wezwanie i ze nalezy do niej, jakas chora baba, czy oplaca sie pokazywac to jej facetowi? Chce zeby sie od nas odczepila i dala mojemu mezczyznie rozwod
Czy sa jakiekolwiek instytucje udzielajace darmowej porady prawnej? Ona ma na mnie jakiegos swiadka, ktory ma potwierdzic ze on ja ze mna "zdradza" :/ Mam z nia rozmowy mailowe w ktorych mowi ze Adam jest na jej kazde wezwanie i ze nalezy do niej, jakas chora baba, czy oplaca sie pokazywac to jej facetowi? Chce zeby sie od nas odczepila i dala mojemu mezczyznie rozwod
Ostatnią edycję dokonał moderator: