S
santaclous
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 16
Cześć.
Czy jest jakaś osoba która wie jak zgłaszać posty na facebooku?
Jestem uczestnikiem kilku grup na których kilkakrotnie zostałem zwyzywany od matołów głupków i były stosowane wobec mnie słowa na K i CH.
Oczywiście każdy post tego typu zgłaszałem przez opcję zgłaszania za nękanie prześladowanie cyberprzemoć itp.
I za każdym razem otrzymuję odpowiedź od facebooka
Sprawdziliśmy te materiały i stwierdziliśmy, że nie naruszają naszych Standardów społeczności.
Klikam na ponowną weryfikację, ale dalej to samo.
Naszym zdanie nie na rusza zasad społeczności.
Więc się pytam. Jeśli nie narusza to co narusza i po co są w ogóle to zgłoszenia skoro one nic nie dają.
Jest jeszcze możliwość odwołania się do rady niezależnej i też tak robiłem, ale również otrzymałem zawsze Rada Kontrolna nie wybrała Twojego wniosku.
Już jestem taki wkurzony, że mam ochotę pozwać facebooka.
Co wy na to?
Czy jest jakaś osoba która wie jak zgłaszać posty na facebooku?
Jestem uczestnikiem kilku grup na których kilkakrotnie zostałem zwyzywany od matołów głupków i były stosowane wobec mnie słowa na K i CH.
Oczywiście każdy post tego typu zgłaszałem przez opcję zgłaszania za nękanie prześladowanie cyberprzemoć itp.
I za każdym razem otrzymuję odpowiedź od facebooka
Sprawdziliśmy te materiały i stwierdziliśmy, że nie naruszają naszych Standardów społeczności.
Klikam na ponowną weryfikację, ale dalej to samo.
Naszym zdanie nie na rusza zasad społeczności.
Więc się pytam. Jeśli nie narusza to co narusza i po co są w ogóle to zgłoszenia skoro one nic nie dają.
Jest jeszcze możliwość odwołania się do rady niezależnej i też tak robiłem, ale również otrzymałem zawsze Rada Kontrolna nie wybrała Twojego wniosku.
Już jestem taki wkurzony, że mam ochotę pozwać facebooka.
Co wy na to?