J
julia30
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Prosze o pomoc kogos kto sie na tym zna. Jestem zona sredniego z 3 braci. Moj mlodszy szwagier,ktory w czasie nieobecnosci mojej i meza opiekowal sie swoim ojcem a moim tesciem,zaczal go zle traktowac-interweniowala Policja. Maz szybciej musial wrocic z pracy za granica aby opanowac sytuacje[rodzice na niego przepisali dom 25lat temu-za to mial sie nimi opiekowac do konca zycia].Nakazal bratu i bratowej wyprowadzenie sie.Zaczeli nam sie wygrazac,twierdzili,ze to my sie predzej wyprowadzimy.Bylam wtedy w 7miesiacu ciazy. Wkoncu wyprowadzili sie.Po tym starszy szwagier dostal wezwanie na Policje.Okazalo sie,ze wedlug zeznan mlodszego brata- namowil mnie i ja poszlam POLUZOWALAM SRUBY W KOLE JEGO AUTA co zauwazyl w czasie jazdy dnia nastepnego.Dodam,ze bylam w 9 wtedy miesiacu ciazy,2tygodnie przed porodem.O oskarzeniu tym dowiedzialam sie miesiac po porodzie od starszego szwagra,ktory w tej sprawie byl przesluchiwany w charakterze swiadka.Niedawno zostal znowu przesluchiwany a ja do tej pory nie-choc czekalam. Chce dobrowolnie isc na Policje i zlozyc wniosek O SKLADANIE FALSZYWYCH ZEZNAN. Nie jestem pewna czy tak to sie nazywa. Dodam,ze to idiotyczne oskarzenie jest zemsta szwagra za to,ze musial sie wyprowadzic a jego zona nie moze tego faktu zniesc bo poczula sie juz gospodynia w naszym domu.Odbywaly sie tam juz huczne imprezki suto zakrapiane alkoholem. Co moge zrobic aby oskarzanie mnie o probe morderstwa nie uszlo im na sucho gdyz jest to bzdura wyssana z palca czy raczej z chorego umyslu mojej bratowej.Nie wiem jak sie bronic bo doszlo do sytuacji kiedy oskarzaja ci,ktorzy gnebili i wprowadzili poczucie terroru oraz strachu.Przypuszczlnie prokuratura umorzyla ta sprawe bo nikt sie mna nie interesuje i nigdzie nie wzywa. Czekam na madra rade.