J
jetzyk
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Zacytuje pismo jakie otrzymałem: Na podstawie art.305p.4kpk,zawiadamiam,że w sprawie: doprowadzenia do niekorzystnego rozporządzenia mieniem w wysokości 4000 zł poprzez wprowadzenie w błąd co do zamiaru wywiązania się z umowy kredytowej nr....,zawartej pomiędzy ......,a bankiem w dniu 29.03.2004 na szkodę fast finance wszczęto dochodzenie o przestępstwo określone w art.286p.1kk.Postępowanie prowadzi......,a nadzoruje prokuratura rejonowa.
Razem znim drugie:
W związku z uzyskaną w dniu 21.01.14 informacją o wszczęciu dochodzenia o przestępstwo określone w art.286p1kk prosimy o jak najszybszy kontakt tel.z naszą firmą w celu omówienia spłaty zadłużenia wobec fast finance oraz podpisania zobowiązania do spłaty wraz z poręczycielem, co być może będzie okolicznością łagodzącą na korzyść w otwartym postępowaniu.
28.01.14 mam wezwanie na policje.Proszę o pomoc i rade jak się zachować
Razem znim drugie:
W związku z uzyskaną w dniu 21.01.14 informacją o wszczęciu dochodzenia o przestępstwo określone w art.286p1kk prosimy o jak najszybszy kontakt tel.z naszą firmą w celu omówienia spłaty zadłużenia wobec fast finance oraz podpisania zobowiązania do spłaty wraz z poręczycielem, co być może będzie okolicznością łagodzącą na korzyść w otwartym postępowaniu.
28.01.14 mam wezwanie na policje.Proszę o pomoc i rade jak się zachować