W
waga56
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 57
Dopiero teraz znalazłam coś na temet "firmy windykacyjnej" Fast Finance, bo mam z nimi ogromne problemy, właśnie przygotowałam wszczęcie postepowania przeciwko nim o popełnieniu przestepstwa to są oszuści i wyłudzacze, jesli straszą policją to złozyc wniosek do prokuratury o popełnieniu przestępstwa, mnie podali na policję, miałam sprawę w sądzie karnym ,a chwili niby popełnienia przestępstwa nie byli stroną co podkreślił sąd, stroną był bank w momencie zawierania kredytu a oni w zobowiązaniu powołują sie na umowe kredytu, wnieśli oprócz tego pozew o zapłatę bo podpisałam zobowiązanie ale napisałam także do nich pismo dotyczace wady oswiadczenia woli bo zobowiązanie zawierało mnóstwo błedów( zawyzona kwota długu itd.)i mam wyrok bo nie stać mnie było na adwokata.Jesli potrzebuje Pani wiecej dobrych informacji podaje swój adres e-mail :xxxxxxxxxxxx. moderacja PROSZE NIE PODPISYWAĆ ZOBOWIĄZANIA Z NIMI !!!!
Trzeba sie za nich wziąć bo metody jakie stosują są na granicy prawa a często je przekraczają.
Trzeba sie za nich wziąć bo metody jakie stosują są na granicy prawa a często je przekraczają.
Ostatnią edycję dokonał moderator: