fast finanse kupiła mój dług co robić

• Autor wątku Autor wątku aga2012
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dopiero teraz znalazłam coś na temet "firmy windykacyjnej" Fast Finance, bo mam z nimi ogromne problemy, właśnie przygotowałam wszczęcie postepowania przeciwko nim o popełnieniu przestepstwa to są oszuści i wyłudzacze, jesli straszą policją to złozyc wniosek do prokuratury o popełnieniu przestępstwa, mnie podali na policję, miałam sprawę w sądzie karnym ,a chwili niby popełnienia przestępstwa nie byli stroną co podkreślił sąd, stroną był bank w momencie zawierania kredytu a oni w zobowiązaniu powołują sie na umowe kredytu, wnieśli oprócz tego pozew o zapłatę bo podpisałam zobowiązanie ale napisałam także do nich pismo dotyczace wady oswiadczenia woli bo zobowiązanie zawierało mnóstwo błedów( zawyzona kwota długu itd.)i mam wyrok bo nie stać mnie było na adwokata.Jesli potrzebuje Pani wiecej dobrych informacji podaje swój adres e-mail :xxxxxxxxxxxx. moderacja PROSZE NIE PODPISYWAĆ ZOBOWIĄZANIA Z NIMI !!!!
Trzeba sie za nich wziąć bo metody jakie stosują są na granicy prawa a często je przekraczają.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jesli potrzebuje Pani wiecej dobrych informacji podaje swój adres e-mail :xxxxxxxxxxxx. moderacja

Wpis niezgodny z regulaminem forum za co otrzymuje Pani ostrzeżenie, bo jest to zwielokrotniona (kolejna) propozycja pomocy poza forum.

waga56 napisał:
Dopiero teraz znalazłam coś na temet "firmy windykacyjnej" Fast Finance, bo mam z nimi ogromne problemy, właśnie przygotowałam wszczęcie postepowania przeciwko nim o popełnieniu przestepstwa to są oszuści i wyłudzacze, jesli straszą policją to złozyc wniosek do prokuratury o popełnieniu przestępstwa, mnie podali na policję, miałam sprawę w sądzie karnym ,a chwili niby popełnienia przestępstwa nie byli stroną co podkreślił sąd, stroną był bank w momencie zawierania kredytu a oni w zobowiązaniu powołują sie na umowe kredytu, wnieśli oprócz tego pozew o zapłatę bo podpisałam zobowiązanie ale napisałam także do nich pismo dotyczace wady oswiadczenia woli bo zobowiązanie zawierało mnóstwo błedów( zawyzona kwota długu itd.)i mam wyrok bo nie stać mnie było na adwokata.Jesli potrzebuje Pani wiecej dobrych informacji podaje swój adres e-mail :xxxxxxxxxxxx. moderacja PROSZE NIE PODPISYWAĆ ZOBOWIĄZANIA Z NIMI !!!!
Trzeba sie za nich wziąć bo metody jakie stosują są na granicy prawa a często je przekraczają.

Powiedz prosze na jakiej podstawie dostales wyrok czy bylo to falszowanie dokumentow przy braniu kredytu czy jakas inna sytuacja ze sad wydal wyrok skazujacy?prosze o odpowiedz i jak z nimi postepowac.

Nie było fałszowania dokumentów, wszystko było w porzadku, dopóki pijany kierowca nie rozbił mi samochodu, po pół roku odebrałam odszkodowanie z firmy ubezpieczeniowej sprawcy wypadku i to była sprawa dziwna bo ubezpieczyciel zmieniał siedzibe i zadzwonili zeby przyjechać po odbiór gotówki, nie wpłaciłam odszkodowania do banku, bank sprzedał dług a F.W. wnoisła sprawę do prokuratury że wyłudziłam te pieniądze i zadziałałam na ich szkodę no i mam wyrok.Ale później okazało sie ze F.W. nie była strona pokrzywdzoną tylko bank, ale reszta to juz długa historia. A jak postepować z F.W. jest tutaj na tym wątku bardzo dużo informacji, poczytaj a dowiesz sie ciekawych rzeczy.

Witam,

i mnie FF podało na policję, jestem podejrzany o wyłudzenie sprzętu :mad::mad::mad: W 2005 roku kupiłem aparat na raty i połowę od razu rat spłaciłem bo wyjeżdżałem do Uk do pracy i moja już ex żona miała spłacić reszte bo ten aparat sobie zatrzymała i cipa jedna tego nie zrobiła.
Cetelem Bank sprzedał dług do FF i ... dzielnicowy wezwał mnie na przesłuchanie w charakterze świadka.

Tylko moje pytanie brzmi czy FF może tak zrobić bo normalna droga to wezwanie do zapłaty-> rozprawa sądowa -> komornik.

Tak się zastanawiam czy to zignorować bo mamy rok 2012 i jak mniemam nastąpiło przedawnienie.

Powrót