robinson21
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 5 352
no to nie ma sprawy, pilnować jedynie poleconych z sądu a jak przyjdzie nakaz to złożyć sprzeciw i po sprawie,Anna.62 napisał:tak przepisalam slowo w slowo
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no to nie ma sprawy, pilnować jedynie poleconych z sądu a jak przyjdzie nakaz to złożyć sprzeciw i po sprawie,Anna.62 napisał:tak przepisalam slowo w slowo
tak, nie pisać, nie dzwonić, nic nie wpłacać,Anna.62 napisał:więc mam nic nie pisac ani dzwonic do nich
reagować tylko na listy z sądu,Anna.62 napisał:A jak znowu cos przesla to jak mam reagować?
jak podadzą to zgłosić się tutaj,Anna.62 napisał:bo mysle ze na pewno znowu beda nalegac i pewnie podadza do sadu
na formularzu urzędowym, ale do tego daleko,Anna.62 napisał:aki sprzeciw to na pismie sie sklada
nie ma idealnego sprzeciwu od nakazu zapłaty gdyż każda sprawa jest inna,Anna.62 napisał:chciala bym miec jakis wzor aby napisac taki sprzeciw , bo nigdy nie mialam takiej sytuacji , czy mozna gdzies taki wzor ściagnąć
W ten sposób forum by umarłoKanas napisał:Poważnie tak ciężko poczytać forum, wszystko na gotowe ?
Bez przesadydigiton napisał:W ten sposób forum by umarło...
Wiem , bo czytalam tu forum , ale dziekuję jeszcze raz za poswiecenie czasu przez Panów takze dla mojego problemu , bede dzialac tak jak mi Panowie poradzili i mam nadzieje ze wyjdę z tego pozytywnie. PozdrawiamKanas napisał:Takich problemów jak Twój jest kilka w tygodniu, wcześniej kilkanaście razy dziennie.
Poważnie tak ciężko poczytać forum, wszystko na gotowe ?