O
omega-19
ja takze
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nasz czyli który ? Ja nie pamiętam ale jestem 83 a zapisałem się w 2003 roku... nie pamiętam nawet czy była jakaś umowa czy tylko formularz jakiś.omega-19 napisał:nasz rocznik nie podpisywal zadnej umowy na WSTE
omega-19 napisał:kumpel wlasnie mi powiedzial ze on sie rekrutowal w 2007roku i on podpisywal umowe na WSTE. Byl w piatek na uczelni w dziekanacie bo tez dostal pismo i powiedzieli mu ze zminil sie w tym roku znowu wlasciciel i ze wyprowadzaja ksiegowosc na prosta. w zaleznosci od tego kiedy skladalo sie rezygnacje ze studiow to wyliczaja ile im sie nalezy kasy. byl tez w tej firmie windykacyjnej i rozmawial z babka. powiedzieli mu tam ze szkola wyrazila zgode na umozenie poly odsetek.
nie wiem jak wy ale ja nie ide ani na uczelnie ani do tej firmy dopoki prawnik albo rzecznik praw konsumenta mi nie kaze tego zrobic