K
konduktor1812
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam Ja jako Pasjonat Kolei miałem ostatnio ciekawą sytuacje robiłem sobie hoobbystycznie zdjęcia na peronie dworca głównego gdzie krążą SOKiści,Policja,są kamery itd.I przyczepił się do mnie konduktor że on sobie nie życzy być na zdjęciach a ja mówię że to nie koncert życzeń i że to nie komuna i zakazu fotografowania nie ma mało tego jest Pan w pracy i narażony pan jest na takie sytuacje przy jednoczesnym podpisaniu umowy z koleją.
I moje pytanie brzmi:Czy jeśli na zdjęciu jest dajmy na to pociąg peron dworzec i mało widoczny konduktor ledwo co.To czy muszę go zamazywać twarz jego jeśli daje sobie fotkę na Facebooka np na galerie.Oraz czy jest na to jakaś ustawa czy coś żeby mu następnym razem udowodnić lub komuś innemu.Że nie ma zakazu itd i nic mi zrobić nie może.
I moje pytanie brzmi:Czy jeśli na zdjęciu jest dajmy na to pociąg peron dworzec i mało widoczny konduktor ledwo co.To czy muszę go zamazywać twarz jego jeśli daje sobie fotkę na Facebooka np na galerie.Oraz czy jest na to jakaś ustawa czy coś żeby mu następnym razem udowodnić lub komuś innemu.Że nie ma zakazu itd i nic mi zrobić nie może.