N
nochikain
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam,
Podczas wakacyjnej podróży zostałem uwieczniony przez fotoradar na niemieckiej autostradzie
miałem około 120 na ograniczeniu 60. Po cichu marzyłem sobie, że mandacik nie przyjdzie jednak ostatnio (po około miesiącu) zastałem w skrzynce awizo. Co ciekawe w awizo pomylono moje imię (jest Tadeusz zamiast Tomasz). Listonosz dał mi na awizo "cynk" że to z niemieckiej policji więc szybko połapałem sie o co chodzi.
Sprawdziłem wg taryfikatora i "należy" się za to ok. 240 euro. Troszkę mnie to zrujnuje. Tym bardziej, że słyszałem, że niemiecka polcija, w przeciwieństwie do naszej nie poczeka
Co grozi mi za nieodebranie tego awizo? Czy to, że pomylono moje imię ma jakieś znaczenie? W sumie to nie jestem żaden Tadeusz...
Z góry serdecznie dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Podczas wakacyjnej podróży zostałem uwieczniony przez fotoradar na niemieckiej autostradzie
Sprawdziłem wg taryfikatora i "należy" się za to ok. 240 euro. Troszkę mnie to zrujnuje. Tym bardziej, że słyszałem, że niemiecka polcija, w przeciwieństwie do naszej nie poczeka
Co grozi mi za nieodebranie tego awizo? Czy to, że pomylono moje imię ma jakieś znaczenie? W sumie to nie jestem żaden Tadeusz...
Z góry serdecznie dziekuje za pomoc
Pozdrawiam