S
showtek2
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
best1000 napisał:@ djok13
@ Zdzishard
Zwrot kosztów należy sie tylko świadkom. Podejrzanym o popełnienie wykroczenia nie.
Witam!ro_robo napisał:Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Zdjęcie z fotoradaru zostało zrobione pojazdowi który się oddalał. W wiązce pomiarowej znajduję się także pojazd jadący w przeciwnym kierunku.
Co sądzicie o tym zdjęciu z fotoradaru? Według mnie zdjęcie nie zostało wykonane prawidłowo ponieważ mogło dojść do zakłócenia pomiaru.
Czekam na wasze opinie
Proszę uzasadnij w jaki sposób oddalający się pojazd mógłby zakłócić pomiar pojazdu zbliżającego, gdy powierzchnia czołowa pojazdu oddalającego się była kilka razy mniejsza niż pojazdu zbliżającego.ro_robo napisał:Co sądzicie o tym zdjęciu z fotoradaru? Według mnie zdjęcie nie zostało wykonane prawidłowo ponieważ mogło dojść do zakłócenia pomiaru.
elektryk321 napisał:Proszę uzasadnij w jaki sposób oddalający się pojazd mógłby zakłócić pomiar pojazdu zbliżającego, gdy powierzchnia czołowa pojazdu oddalającego się była kilka razy mniejsza niż pojazdu zbliżającego.
elle019 napisał:W dniu dzisiejszym mój narzeczony dostał raport od ITD, w tym dniu z którego jest raport jego samochód prowadził mój ojciec lub mama,nie pamiętają kto dokładnie wtedy jechał,a nie ma zdjęcia. czy z ITD są takie same problemy jak z SM? Kogo wskazać jako osobę która było powierzone auto do kierowania? Bo powierzone było mojemu ojcu i pisze,żeby wskazać komu było powierzone. Czy kwota mandatu ulegnie zmianie, jeżeli będzie to inna osoba, w przesłanych dokumentach pisze, że będzie to 100 zł i 4 puknty.
Hmm. Ja zrozumiaem z wklejonego linka, ze jednak moga ich uzywac, a przynajmniej beda darzyc do tegoIpMan666 napisał:A jeszcze jak ze stacjonarnego to już całkiem pozamiatane..
ajprawdopodobniej jechał mój ojciec, ale jak później skontrolują i okaże się,że mama, to kto zostanie oskażony poświadczenie niepawdy?