K
karbonek
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 99
Czytałem to jakiś czas temu, dlaczego w takim razie nie odpiszecie użytkownikowi michuer, aby napisał do SM aby go w trąbę pocałowali? :-D
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
gajwer napisał:A wszystko na osobnym piśmie, nie na dostarczonym formularzu. Pismo adresuj do osoby, której podpis widnieje na przysłanym piśmie.
To jedyne, zgodne z prawdą i prawem postępowanie.
Jericho24 napisał:A co bedzie jak podam np dane 3ech osob na ich druku?![]()
Interesuje mnie jak zaeraguja, jak na ich druku wskaze sie trzy potencjalne osoby, ktorym w danym dniu urzyczylo sie auta. Wymog spelnilismy.gajwer napisał:Czy to tak dużo zachodu trzeba, aby napisać samodzielnie oświadczenie? Czy tylko zwykłe lenistwo?
Michał78 napisał:Witam,
a ja się zastanawiam, czy ktoś już przechodził proces odwrotny niż tu wszystkie opisywane. 3 mce temu zapłaciłem mandat SM w Człuchowie na podstawie zdjęcia z fotoradaru stacjonarnego. Skoro nie mieli prawa, to może by tak udało się utrzeć im nosa i próbować odzyskać te pieniądze? Jaka jest procedura?
Pozdrawiam, Michał.