S
shot777
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
czy jasli poproszę o oryginał zdjecia to skierują sprawe do sadu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
WMF napisał:Witam
Również właśnie dziś dostałem Zdjęcie z formularzem od straży gminnej.
![]()
Na zdjęciu widać za samochodem Cysternę (może to jej prędkość wyszła na zdjęciu)
![]()
Niestety nie wiem czy to był stacjonarny radar czy trójnóg.
Kolejna rzecz która mnie zaciekawiła to Świadectwo Legalizacji Ponownej (Nie wiem czemu legalizacja jest wystawiona na Prywatną firmę (Chyba dystrybutor radarów)
![]()
Zastanawiam się co SG odpisać.
Pozdrawiam
uncle napisał:Gratuluję! Własnie dałeś panom z SG kolejny argument utwierdzający ich w absolucie swej wszechwładzy, bo byłeś zbyt leniwy, by dochodzić swoich praw, mimo że nie ma nie budzących wątpliwości dowodów na Twoją winę. Równie dobrze mógłbyś wyrzucić 100 zł do śmietnika, no ale najwyraźniej Cię na to stać, drogi Obywatelu.
Bulwersuje mnie taka postawa, bo to właśnie tacy ludzie wychowali nam potwora w postaci SG/SM przekonanego o swojej omnipotencji.
reslaw napisał:Na załączonym obrazku widoczne wyraźnie mamy dwa znaki drogowe oraz płot.
reslaw napisał:nie wczytał się odrazu obraz.
http://p.web-album.org/78/f0/78f0089940e6181ce7caf7641bef06f4a,4,0.jpg
tu jest link
NIE PRAWDAkforum napisał:Karbonek, o tym masz w art. 54&7 KPSW. W ciągu siedmiu dni od odebrania korespondencji masz wysłać wyjaśnienia do SM. Nie myl tego z obowiązkiem wskazania.
kforum napisał:VelS, nie przesłuchują tylko wysyłają do ciebie korespondencje