L
lindor
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Z tego co ostatnio piszą w prasie i na portalach, fotoradary nie do końca działają wg prawa więc jak się tu odnieść do wcześniejszych zaplaconych juz mandatów
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zielak1988 napisał:Co zrobić w takiej sytuacji? czekać na działania ze strony straży gminnej, czy wysyłać jakiegoś rodzaju sprostowanie?
Co mi może grozić w przypadku, kiedy się pomyliłem?
Bzdura. Data rejestracji wykroczenia jest ta sama. To po prostu dwa wezwania dotyczące tego samego wykroczenia.tomussz napisał:Mam taką ciekawostkę jak na zdjęciach dwa razy to samo z różnymi datami odczytu czy to jest fałszerstwo ze strony SG
nagel napisał:[/URL]![]()
Mam taki problem
Dopuszczalna prędkość 40km/h, przekroczenie od 21km/h(61km/h)
Czy wszystko tutaj jest tak jak trzeba? Inne pojazdy, zdjęcie na ostrym zakręcie, rowerzysta, ustawienie samego FR.
Zdjęcie wyk urzadzeniem Integra nr fab. 0088
Wydruk wyk przez eM@ndat Enterpreise ver. 2.0.9.7
Dostałeś to razem ?sykacz napisał:W dodatku to drugie jest już po terminie.
Wykroczenie popełniono w sierpniu 2011.
A rowerzysta mógł być najszybszy .. czyz nie ?JTB napisał:Ten pomiar zrobiony jest urządzeniem Integra B, które mierzy prędkość najszybszego celu pod warunkiem, że stanowi co najmniej 1/10 wszystkich celów. Pomiar dotyczy pojazdu zbliżającego się czyli tego, którego przód widać. Kwestia kąta pomiarowego jest nieistotna gdyż urządzenie to nie przelicza wyniku względem kąta wiec każdy pomiar pod większym kątem niż 0° jest na korzyść kierującego. Nie widać w kadrze także niczego co mogłoby zakłócić pomiar.