S
sykacz
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 473
Średnia prędkość podczas Tour de France na jednym z etapów to 50km/h, więc 61 nie jest wyczynem ;-) ale nie sądzę, że na zdjęciu jest Lance Armstrong ;-)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale to nie ma znaczenie ile jechał. Nie można jednoznacznie ustalić kto popełnił to wykroczenieJTB napisał:I jechać 61km/h? Obawiam się, że nawet na 40% dopingu niemożliwe![]()
Oczywiście że nie, jedno we wrześniu 2011 a drugie w maju 2012. Problem że mają 180 dni od odczytu i uważają że odczytali jak rozumiem w maju bo po co by wysyłali to majowe. Na to z wrzesnia 2011 odpisałem i się przyznałem tylko że miałem ale co do 13km proponowałem przekroczenie o 10km i była ciszaDsad2 napisał:Dostałeś to razem ?
Jesli tak specjalnie wysłali dwie wersje z data wsteczna że niby już Cie informowali i liczą że zapłacisz
Dziadziuś napisał:@mattyah
Wystarczy przestrzegać przepisów drogowych i problemu nie będzie, a nie cwaniakować i szukać dziury w całym. Jeśli coś się stanie i dotknie nas osobiście, to latamy i szukamy monitoringu, nie wnikając w jakość, byle było coś widać. Jak coś jest przeciw nam, to wtedy mówimy że "zdjęcie ww. jest (jakościowo) z dupy..."
Prawda jest taka - masz ciężką nogę, to miej też gruby portfel![]()
A Ty nie stawiaj się w roli sędziego i nie pisz tu stwierdzeń w stylumattyah napisał:zanim zaczniesz "cwaniakowac" odpowiadając, przeanalizuj wątek, proszę
bo sąd nic nie będzie musiał i orzeknie tak jak on uważa, a nie tak jak Ty."sąd" ... bedzie musiał w jawnym uniewinnić Własciciela