K
kubususul
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Super, odnosząc się do Twojego posta zapytam - a jakie dane powinienem podać ("Po pierwsze nieprawda jest że trzeba podać pełne dane Art 78.4 PoRD tego nie wymaga") ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mar3m napisał:Słuchajcie wszyscy!!! Dostałem wyrok z Sądu z Tucholi.
Cytuję" Sąd umaża postępowanie, gdyż nie ma żadnych podstaw do wszczecia postepowania gdyż:
1. Właściciel wywiązał sie i napisał że 5 osób mogo użytkować pojayd.
( Jechaliśmy w pięc osób nad morze i nie pamiętamy kto kierował).
2. Jeszcze dostało się Strazy Gminnej w Kęsowie za to, że nie właściciel pojazu ma szukać winnego kto popełnił wykroczenie, tylko obowiązek ciąży na Strazy Gminnej, która oprócz zrobienia zdjęcia i wyłania informacji do właściciela nie zrobiła nić aby znaleść winnego.
( Najważniejsze Straż Gminna domagała się abym w ciągu 7 dni wskazał kierującego pojazu. Wskazałem ale po 4 miesiącach) I Sąd to uznał za wywiązanie się z obowiązku.)
Proces miał rozpocząć się w trybie normalnym, gdyż Sąd juz wczesniej odrzucił wniosek o ukaranie zoczne ( nakaz zapłaty).
kontrolero napisał:Słuchajcie wszyscy!!! Dostałem wyrok z Sądu z Tucholi.
kontrolero napisał:( Jechaliśmy w pięc osób nad morze i nie pamiętamy kto kierował).
zdenek123 napisał:z tego co widze to Kęsowo jest w poblizu Tucholi,
Ja nie byłem na żadnej rozprawie, nie musiałem sie stawiać. Oczywiśćie dostałem wezwanie z Sądu. Zadzwoniłem i dowiedziałem sie że chcą to umożyć i tyle. Później dostałek kolejne pismo o umożeniu. Tak zdjęcie od tyłu.