O
olusika
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 77
Witam mam od jakiegoś czasu pewny problem. Mój mąż nie daje mi pieniędzy na życie nie interesują go dzieci 3lata i 18miesiecy. Mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu, on pracuje chyba na czarno bo nawet tego nie chce mi powiedzieć czy ma już odwieszoną firmę, nie wiem ile zarabia kiedy bierze pieniądze. Jak ma dobrą wolę to jakieś pieniądze da na jedzenie czy pampersy, ale jak ja o nie poproszę to ciężko jest ostatnio powiedział że mam się nie interesować rachunkami i innymi bo jak on chce to dla siebie zarobi, a ja mogę do pracy iść. Praktycznie utrzymują mnie rodzice ale do nich wprowadzić się nie mogę bo nie mają warunków (dwójka schorowanych dziadków). Co do pracy to nie bardzo mam co z dziećmi zrobić bo obie często chorują no a na teściową też nie mam co liczyć. Gdy idziemy z mężem na zakupy nawet nie wiem jaką kwotą dysponuje. Ostatnio też zrobił mi awanturę o to że grzebie w jego rzeczach gdy szukałam rachunku. Pomóżcie bo nie wiem co mam robić jedyny dochód jaki ja mam to rodzinne.