K
kasiap2010
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 17
Miałam w życiu trochę problemów. Z tego powodu powastało sporo długów, które z pewnością są już u komorników. Chciałabym teraz to wszystko pospłacać i wyprostować swoje sprawy. Niestety, przez kilka lat moja korespondenja była wysyłana pod adres byłego męża i ja jej nie otrzymywałam. A ja straciłam rachubę co i gdzie i ile jeśli chodzi o zadłużenie. Jak i gdzie mogę się dowiedzieć ile mam długów, kto mnie ściga o te długi, komu mam zapłacić??
I pytanie drugie. Jeden z wierzycieli napisał mi maila, że żąda spłaty tyle i tyle na swoje konto, zapomina o odestkach i uważa sprawę za zakończoną. Ale z tego co wiem to z tytułu tego długu już ściga mnie komornik. Co w takiej sytuacji. Komu mam zapłacić? Z kim się dogadywać?
Dziękuję za pomoc. I proszę o konkretne odpowiedzi, bez zbędnych komentarzy.
I pytanie drugie. Jeden z wierzycieli napisał mi maila, że żąda spłaty tyle i tyle na swoje konto, zapomina o odestkach i uważa sprawę za zakończoną. Ale z tego co wiem to z tytułu tego długu już ściga mnie komornik. Co w takiej sytuacji. Komu mam zapłacić? Z kim się dogadywać?
Dziękuję za pomoc. I proszę o konkretne odpowiedzi, bez zbędnych komentarzy.