Get back

• Autor wątku Autor wątku OnaPiekna
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
zwanzig napisał:
powiedział że sprawy finansowe należą do księgowej i ona wie co robi . Pracuje w firmie 17lat i nie chciałbym stracić tej posady.
Zdecydowanie nie wie. Może cały problem przedstaw szefowi z uzasadnieniem, niech zrozumie że księgowa nie ma racji, zwłaszcza że przez jej upór tracisz pieniądze, a nie chcesz robić afery w PIP czy prokuraturze tylko normalnie swój problem rozwiązać. Pokaż mu może te wątki tu na forum, przeczyta chłop to może uwierzy i księgową przywoła do porządku.

Witam ponownie wszystkich! Rozmawiałam dziś z Panią z GB i coś tam jej tłumacze i mówię że moja sytuacja zostaje bez zmian a ona mi mówi ze dokonuje SUKCESYWNYCH WPLAT! Czyli co? To dobrze ze są sukcesywne?

To znaczy tyle, co słowo sukcesywny - że małymi krokami, stopniowo spłacasz zadłużenie.
Czy to dobrze? Na pewno dobrze, że spłacasz w ogóle, ale nadal nie wiadomo, czy wystarczająco dla wierzyciela.

Pani z GB ostatnio mówi o SUKCESYWNYCH wplatach a dziś przyszło pismo z GB ze zostanie skierowana sprawa o ujawnienie majątku i tylek blady! Zwiekszylam wpłaty nie mam nic żeby im oddać a nie chce żeby mnie nachodzila jakaś policja i wogole Nie wiem już co dalej robić. Masakra doradźcie mi coś co zrobić :(

A jeśli nie będę mogła dojechać na sprawę? Co wtedy

Ale ja nie mam zamiaru odstawiac szopek tylko po prostu mam chore dziecko które jest ode mnie zależne a jak to będzie gdzieś w Lublinie czy gdzieś indziej to nie mam nawet opcji tam dojechać!! Co wtedy?

Powrót