getBack

• Autor wątku Autor wątku kogus
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kogus

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Witam wszystkich mam spory problem z firmą getBack od dłuższego czasu mialem.od nich listy co tydzień . I telefony przez telefon mi każą zapłacić całość bo jak nie wejdzie mi komornik do mieszkania a czekaja na nakaz sądu tak mówił . Dodam że zapłaciłem 2 raty po.200 zł a zostało mi do spłaty 1200 . Kazali mi wcześniej a ja nie miałem po prostu z czego i straszą.mnie egzekucja co mogę zrobić .
Pozdrawiam

z czego wynika ta wierzytelność?
kogus napisał:
I telefony przez telefon mi każą zapłacić całość bo jak nie wejdzie mi komornik do mieszkania a czekaja na nakaz sądu tak mówił
a odbierałeś listy polecone z sądu,
kogus napisał:
i straszą.mnie egzekucja
zanim komornik zawita w twoje progi muszą uzyskać nakaz zapłaty/wyrok i zaopatrzyć go w klauzulę wykonalności,
kogus napisał:
co mogę zrobić .
zablokuj numery a najlepiej niech podadzą ci sygnaturę akt sprawy sądowej jeżeli takowa istnieje,

Rodzice odbierali a za Polkomtel bo spoznilem się parę z zapłatą patrzę a tu karą a ile to trwa

kogus napisał:
Rodzice odbierali
To ile ty masz lat ?

Polkomtel bo spoznilem się parę z zapłatą patrzę a tu karą a ile to trwa

Parę , dni , m-cy , lat ?

Tak odbierali pocztę bo zaglądam czasem do nich

W tamtym roku to było pod koniec

Wezwania o zapłatę w sumie nie wiem zy to z sądu było bo z getbacku mnóstwo listów przychodziło

kogus napisał:
Wezwania o zapłatę w sumie nie wiem zy to z sądu było bo z getbacku mnóstwo listów przychodziło
weź wszystkie te pisma ułóż je chronologicznie i wrzuć te ostatnie pismo (usuń dane wrażliwe),

Poszukam ale nie wiem czy znajdę bo głównie dostałem od nich nie komornika

Mam pytanko , czy ktoś spotkał się z takim czymś , że G.B. dzwoni z nr. kierunkowego np. 13- Krosno ?
Pierwszy raz się spotkałem z takim czymś.

damian xxx napisał:
Mam pytanko , czy ktoś spotkał się z takim czymś , że G.B. dzwoni z nr. kierunkowego np. 13- Krosno ?
Pierwszy raz się spotkałem z takim czymś.
z różnych kierunkowych walą,

Ja spotkałem się z tym, że dzwonią z różnych kierunkowych, nawet z mojej miejscowości.. jaja normalnie

To są specjalne numery wybierane losowo. Kupuje się pulę takich wolnych i się dzwoni. Technicznie nic takiego

Tyle ze lichy pomysł bo to stacjonarne. Ile instytucji teraz z takich dzwini?

Powrót