N
Niemadry12
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam, jestem uczniem uczniem uczącym się w Niemczech, z kasą się nie przelewa, a chciałem ofiarować coś na święta mojej rodzienie
Podkusiło mnie i .. Spróbowałem ukraść maszynę do golenia włosów elektryczną. Koszt tej maszynki nie przewyższał 20euro to było 18,99 albo 19,99. Nie zmienia to faktu, że było to bardzo złe i głupie. Nigdy w życiu nic nie ukradłem to był pierwszy raz i to w dodatku w Niemczech..
Ochrona zaprowadziła mnie do pokoju obok kas, spisał jeden z nich chyba protokół lub coś w tym stylu, nie wiem dokładnie co to było.
Kazał mi to później podpisać, więc z tego stresu niewiele myśląc podpisałem. Wezwano policję, o nic nie pytali, powiedziałem, że to był mój pierwszy i ostatni raz, że nigdy to się nie powtórzy i że jest mi bardzo przykro. Zapytałem czy będę coś musiał zapłacić, ale oni odpowiedzieli, że coś mi przyjdzie do domu i wypuśclili mnie. W tym protokole spisali moje dane z dowodu(Ci ochroniarze ze sklepu), ale policjant był miły i wyszło, że jestem tu zameldowany i jeśli chcę to mogą mi to tu do Niemiec wysłać, by rodzice nie widzieli. W sumie jest mi to bez różnicy, bo nie mam przed nimi tajemnic. Ci policjanci nic nie wypełniali, wykonali jakiś telefon tylko.
Jestem niekarany i nigdy nic nie zrobiłem złego. Jestem bardzo pokojowy itp. Piszę bardzo serio. Nie wiem co mi do głowy strzeliło z tą kradzieżą.. Bardzo tego żałuję i czuję się bardzo głupio..
Tu rodzi się pytanie ile czasu mam czekać na takie pisemko?
Co powinienem zrobić? Mam czekać teraz tylko na to pismo?
Może wiecie co to będzie?
Będę wpisany w jakieś kartoteki czy coś? Może będę musiał coś zapłacić?
Z góry dziękuję za odpowiedzi, jest to dla mnie bardzo ważne!
Ochrona zaprowadziła mnie do pokoju obok kas, spisał jeden z nich chyba protokół lub coś w tym stylu, nie wiem dokładnie co to było.
Jestem niekarany i nigdy nic nie zrobiłem złego. Jestem bardzo pokojowy itp. Piszę bardzo serio. Nie wiem co mi do głowy strzeliło z tą kradzieżą.. Bardzo tego żałuję i czuję się bardzo głupio..
Tu rodzi się pytanie ile czasu mam czekać na takie pisemko?
Co powinienem zrobić? Mam czekać teraz tylko na to pismo?
Może wiecie co to będzie?
Będę wpisany w jakieś kartoteki czy coś? Może będę musiał coś zapłacić?
Z góry dziękuję za odpowiedzi, jest to dla mnie bardzo ważne!