N
niunia2204
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 47
Witam,
Mam ten sam problem z maszynką firmy Good Shave. Na początku grudnia 2012 roku otrzymałam telefon. Miła pani zaproponowała mi maszynkę do golenia wartą około 80zł i, że dostaję ją w prezencie na przetestowanie jeżeli zapłacę tylko za przesyłkę w wysokości 19,90. Zgodziłam się i podałam dane. Niestety na następny dzień zaczęłam się zastanawiać czy to faktycznie był dobry pomysł... Znalazłam numer do COK, zadzwoniłam a tam połączona mnie z sekretarką której miałam podać numer klienta- nie posiadałam jego ponieważ ,,miła pani'' która dzwoniła do mnie na początku grudnia powiedziała, że numer klienta otrzymam wraz z paczką. Dziś jest 22 stycznia, wczoraj doszła paczka. W prawdzie mówiąc miała cichą nadzieję, że zapomną o mnie
Paczka została powieszona na klamce od drzwi, żadnego potwierdzenia przyjęcia... Pudełko od maszynki strasznie zmasakrowane, otwarte, jakby zrobili to specjalnie, żebym nie mogła odesłać im tego badziewia. Przeczytałam, że będę otrzymywała ostrza co dwa miesiące w cenie 54,80zł. Nie mam pojęcia co mam robić. Czy muszę zadzwonić do nich z rezygnacją i ponadto wysłać im mailem rezygnację?? Dodam też, że przesyłkę dostałam 21 stycznia 2013 roku, termin płatności jest taki sam, a ostatni dzień aby anulować to 4 luty 2013. Co mogę napisać w e-mailu do tej firmy???
Błagam pomóżcie!!
Pozdrawiam.
Od razu Przepraszam za błędy zamiast napisać "pani" napisałam "Pan"
Z góry Przepraszam
k:
I za wszelką cenę niech Pan walczy o potwierdzenie na e-mejla
Pozdrawiam
Mam ten sam problem z maszynką firmy Good Shave. Na początku grudnia 2012 roku otrzymałam telefon. Miła pani zaproponowała mi maszynkę do golenia wartą około 80zł i, że dostaję ją w prezencie na przetestowanie jeżeli zapłacę tylko za przesyłkę w wysokości 19,90. Zgodziłam się i podałam dane. Niestety na następny dzień zaczęłam się zastanawiać czy to faktycznie był dobry pomysł... Znalazłam numer do COK, zadzwoniłam a tam połączona mnie z sekretarką której miałam podać numer klienta- nie posiadałam jego ponieważ ,,miła pani'' która dzwoniła do mnie na początku grudnia powiedziała, że numer klienta otrzymam wraz z paczką. Dziś jest 22 stycznia, wczoraj doszła paczka. W prawdzie mówiąc miała cichą nadzieję, że zapomną o mnie
Błagam pomóżcie!!
Pozdrawiam.
Wystarczy Przeczytać Wszystkie posty. Skoro otrzymał pan paczkę niech pan zapłaci i najlepiej od razu wysłać poleconym listem rezygnację (treść znajdzie Pani we wcześniejszych postach,prosze do nich od razu dzwonić i prosić o potwierdzenie na e-mejla) Tak naprawde tak jak wcześniej ludzie pisali żadnego oni potwierdzenia nie mają że pani dostała ta przesyłkę to tak jak by pani jej nie otrzymała)sandra-i napisał:Witam,
Mam ten sam problem z maszynką firmy Good Shave. Na początku grudnia 2012 roku otrzymałam telefon. Miła pani zaproponowała mi maszynkę do golenia wartą około 80zł i, że dostaję ją w prezencie na przetestowanie jeżeli zapłacę tylko za przesyłkę w wysokości 19,90. Zgodziłam się i podałam dane. Niestety na następny dzień zaczęłam się zastanawiać czy to faktycznie był dobry pomysł... Znalazłam numer do COK, zadzwoniłam a tam połączona mnie z sekretarką której miałam podać numer klienta- nie posiadałam jego ponieważ ,,miła pani'' która dzwoniła do mnie na początku grudnia powiedziała, że numer klienta otrzymam wraz z paczką. Dziś jest 22 stycznia, wczoraj doszła paczka. W prawdzie mówiąc miała cichą nadzieję, że zapomną o mniePaczka została powieszona na klamce od drzwi, żadnego potwierdzenia przyjęcia... Pudełko od maszynki strasznie zmasakrowane, otwarte, jakby zrobili to specjalnie, żebym nie mogła odesłać im tego badziewia. Przeczytałam, że będę otrzymywała ostrza co dwa miesiące w cenie 54,80zł. Nie mam pojęcia co mam robić. Czy muszę zadzwonić do nich z rezygnacją i ponadto wysłać im mailem rezygnację?? Dodam też, że przesyłkę dostałam 21 stycznia 2013 roku, termin płatności jest taki sam, a ostatni dzień aby anulować to 4 luty 2013. Co mogę napisać w e-mailu do tej firmy???
Błagam pomóżcie!!
Pozdrawiam.
Od razu Przepraszam za błędy zamiast napisać "pani" napisałam "Pan"
Z góry Przepraszam
Moim zdaniem wystarczy wysłać na ten adres co pan napisał LISTEM POLECONYM PRIORYTETOWYM.bubel90 napisał:Witam,
przeczytałem każdy post na każdej stronie i nie znalazłem odpowiedzi, pytanie może wydać się głupie, więc z góry za nie przepraszam. Niestety tak jak wielu dałem się nabrać na "supermaszynki" i staram się z tego jakoś wyjść. Dzwoniłem tam dziś 2 razy, za pierwszym razem, pani przy telefonie powiedziała, że zgłosi rezygnację, za drugim razem jak dzwoniłem pani przy telefonie sprawdzała czy jestem w bazie danych do wysyłki i okazało się, że (teoretycznie) mnie nie ma.
Napisałem również maila z oświadczeniem i prośbą (jeszcze nie dostałem odpowiedzi), ale dla świętego spokoju chcę wysłać jeszcze list polecony (czy list ma być z potwierdzeniem odbioru?) tak jak polecał cedwah.
Czy oświadczenie listem poleconym wystarczy wysłać tylko na ten adres (czy na adres zagraniczny również)?:
Biuro Obsługi Klienta WESTERFIELD
ul. Sengera Cichego 1
02-790 Warszawa
I za wszelką cenę niech Pan walczy o potwierdzenie na e-mejla
Pozdrawiam
Ostatnią edycję dokonał moderator: