R
rambosek100
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
raczej nie widziałem wpisu żeby się ktoś konsultował z prawnikiem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zadam pytanie wprost: kto Ci płaci za sianie paniki?MójPrzemek napisał:To sytuacja bez drzwi awaryjnych- wpłać 700 złotych, a zaoszczędzisz kilka tysięcy, czas i nerwy.
Absolutnie masz się prawo obawiać. Ja tylko zwracam uwagę na to że nie wartorambosek100 napisał:jakie sianie paniki chyba każdy ma prawo się obawiać
qu3000 napisał:Witam... Widze że sprawa już trochę się ciagnie... do mojej mamy rónież wczoraj przyszło pisemko o zapłate 700zł za ściagnięcie Disco polo :/ Płacić czy co robić dalej?
I taki cel mają tego typu pisma.rambosek100 napisał:masz racje ale jak człowiek dostaje takie coś to zaczyna ruszać człowieka
O widzisz... przestajesz kierować się emocjami, a zaczynasz rozsądnie kombinować.rambosek100 napisał:no w sumie nie żadnych konkretów tu nie pisali tak że nie ale , że oskarżają to w tym wypadku powinno być traktowane jako pomówienie chyba jak się nie mylę
A to jest też osobna kwestia. Dlaczego oni chcą akurat 700zł, a nie 699 czy 701zł. Z czego ta kwota wynika, bo skoro oni mają określone roszczenie wobec Ciebie to nie tylko muszą mieć dowody (niepodważalne dowody obwiniające konkretnie Ciebie), ale i wykazać poziom strat jakie im rzekomo spowodowałeś. To nie może być kwota z sufitu :!:rambosek100 napisał:Też w sumie coś mi nie pasuje jak może być ugoda 700 zł jak nic z nikim nie uzgadniałem w sumie masz racje nie widzę tu jakiegokolwiek sensu
aska24320 napisał:sprawdzał ktoś czy zgadza mu się adres IP bo ja mam inny niż na wezwaniu do zapłaty?