G
Gordon 87
Gordon Gekko napisał:Tak powinni ci wysłac wezwanie do zapłaty.
Poproszę podstawę prawną.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bzdura. Popatrz co napisałeś i zwróć uwagę na słowo 'tak'.Gordon Gekko napisał:Gordon kolejny raz apeluje do Ciebie abyś czytał ze zrozumieniem tekstu napisałem, że powinni a nie że muszą. No chyba że misia samochód "robiła "na firmę wówczas jest to niezbędne.
misiap3 napisał:[...]ale teraz w sumie pomyślałam, że oni muszą mnie chyba powiadomić pisemnie o nie zapłaceniu, a oni tylko dzwonili. Czy mam rację?
Właśnie. I dlatego powinieneś wstrzymać się z udzielaniem 'rad'. Są nader kiepskie.Gordon Gekko napisał:Gordonie to nie jest forum zaczepek tylko prawne. A propos słówek ty widze lubisz dużo pisac tylko to jest taki słowotok albo pisząc tak abyś zrozumiał -lanie wody.
Wezwali ją już do zapłaty. Przez telefon. Nie widzę nic nieetycznego w pozwaniu autorki za kilka dni, bez pisemnego wezwania do zapłaty.Gordon Gekko napisał:Pisałeś o etyce wcześniej a więc jak najbardziej etyczne jest wysłanie wezwania- czyż nie Gordonie?