A
anioleczek2112h
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam, Od jakiegos czasu jestem ofiara przestepstwa a policja nic z tym nie robi. Sytuacja jest nastepujaca: Od ok. roku pewien chlopak (tak przypuszczam) umieszcza w internecie ogloszenia erotyczne, z moim numerem telefonu i imieniem i nazwiskiem- naruszaja one moja godnosc osobista i reputacje, umieszcza tez falszywe ogloszenia ze ja niby wynajmuje mieszkanie. Wie gdzie mieszkam wiec interesantow kieruje od razu do mojego mieszkania. Na moj adres zamawia pizze, jedzenie z restauracji. Zmienilam numer telefonu- wtedy zaczely sie maile (ok 20-50 dziennie). Pisal tam ze sie spotkamy czy tego chce czy nie, ze wezmie ze soba swojego kolege i razem pokaza mi czym jest "werbalna perswazja". Ze zlapie mnie gdy bede wychodzila z mieszkania, ze nawet nie bede wiedziala kiedy to sie stanie. Doskrzynki na listy wrzucal mi reklamowki z ketchupem, zaklejal mi zamki czerwona plastelina, zrzucal wszyskie wycieraczki sasiadow pod moje drzwi, zostawial rozbite butelki polane ketchupem na mojej wycieraczce. Na policji byłam wiele razy... byly 3 dochodzenia. Jednak to co on robił podchodzilo jedynie pod "złosliwe dokuczanie". Na dodatek wszystkie sprawy zostaly umozone przez prokurature. On czuje ze moze robic co mu sie podoba a ja boje sie z domu wychodzic. Czy ktos moglby co poradzic? bo ja juz nie mam sil