z bytomia
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 549
Tak jak napisał forg, On nie wie, Ty nie wiesz, ja nie wiem. Myślałam tylko, że akta zastępcze są kopią tych oryginałów (wiem, że to nie w temacie)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
z bytomia napisał:Tak jak napisał forg, On nie wie, Ty nie wiesz, ja nie wiem. Myślałam tylko, że akta zastępcze są kopią tych oryginałów (wiem, że to nie w temacie)
z bytomia napisał:Niestety pomyliłeś /aś się, IPO byłoby potrzebne, gdyby M. wiedział, że takie coś jest...
Miał jedna komisję kiedy przyznali mu grupe P2- to było jeszcze w AŚ( jako skazany) i nikt nie powiedział mu o IPO. Swoją postawą pokazuje, że chce coś robić (zero wniosków o ukaranie, wnioski nagrodowe, pochwały, praca poza terenem ZK, uczestnictwo w zajęcia k/o)
deskjet napisał:Jeszcze raz Ci powiem że komisja jest nie rzadziej niż co 6 m-cy. Nie ma ekstra komisji...
Akte napisał:Z bytomia - widzę, że nareszcie coś się ruszyło z tym IPO..., a jak było z tymi aktami w końcu?