M
m-chod
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Mam nastepujacy problem. Nie utrzymuje kontaktu z moim ojcem od dluzszego czasu, a moje stosunki z Nim nie sa dobre od dziecinstwa. Chcialbym zabezpieczyc spadek po nim w momencie jego smierci. Nie mam kontaktu rowniez z moim bratem. Boje sie, (poniewaz moj brat to czlowiek najwyrazniej powiazany z agencja wywiadu), aby calosc majatku nie znalazla sie w jego rekach. Jest to rowniez osoba, ktora ze wzgledu na osobiste pobudki, kariere, dzialala na moja niekorzysc i starala sie ograniczac mnie finansowo. Uzywal w przeszlosci do tego powiazan rodzinnych i zawodowych.
W jaki sposob moge regularnie sprawdzac czy ojciec zyje czy nie, aby w momencie smierci, poprzez kancelarie roscic prawo do spadku? Nie interesuje mnie pojednanie sie z tymi osobami, ani kontaktowanie sie z przyjaciolmi i sasiadami aby pozyskac informacje o smierci. Bedac osoba pozytywna i rozsadna nie zycze smierci ojcu, aczkolwiek chce upewnic sie, ze moje roszczenia sa rozpatrzone i moje interesy zabezpieczone.
W jaki sposob moge regularnie sprawdzac czy ojciec zyje czy nie, aby w momencie smierci, poprzez kancelarie roscic prawo do spadku? Nie interesuje mnie pojednanie sie z tymi osobami, ani kontaktowanie sie z przyjaciolmi i sasiadami aby pozyskac informacje o smierci. Bedac osoba pozytywna i rozsadna nie zycze smierci ojcu, aczkolwiek chce upewnic sie, ze moje roszczenia sa rozpatrzone i moje interesy zabezpieczone.
Ostatnia edycja: