Szanowny/a Panie/Pani Wa Infobroker,
Nazywam sie Stefan Schmidt i jestem Dyrektorem Handlowym LinkYourInc - platformy internetowej z siedzibą w Niemczech.
Odwiedziłem Państwa firmę na platformie Solostocksi zauważyłem, że jesteście Państwo zainteresowani nawiązaniem bezpośredniego kontaktu z potencjalnymi partnerami biznesowymi.
LinkYourInc oferuje tu wyjątkową okazję. Korzystając z naszych usług w poszukiwaniu partnerów biznesowych zainteresowanych współpracą, zaoszczędzicie Państwo dużo cennego czasu i pieniędzy. LinkYourInc umożliwia:
• prezentację Państwa firmy oraz produktów i usług
• zamieszczenie ofert i zapytań
• znalezienie nowych rynków zbytu dla Państwa produktów i usług oraz nawiązanie bezpośredniego kontaktu z potencjalnymi nabywcami i partnerami biznesowymi
• utworzenie sieci partnerów biznesowych poprzez "social networking"
• informowanie o organizowanych przez Państwa wydarzeniach firmowych oraz umieszczenie zaproszeń
• utworzenie grupy klientów, którzy bedą na bieżąco informowani o nowościach związanych z Państwa firmą i produktami.
Zarejestrować możecie się Państwo poprzez założenie darmowego konta i podanie swoich danych osobowych oraz informacji o firmie. W celu rejestracji oraz zapoznania sie z naszą ofertą zapraszam na poniższą stronę:
(English)
LinkYourInc: Sign-Up Form
(Deutsch)
LinkYourInc: Anmeldeformular
Z poważaniem,
Stefan Schmidt
Dyrektor Handlowy
-----------------------------------------------------------------------------------
LinkYourInc UG (Unternehmergesellschaft)
Königsallee 60 F - 40215 Düsseldorf - Germany
Registry: Amtsgericht Düsseldorf | Registration Number: HRB-Nr 15794
LinkYourInc: Welcome | E-Mail:
info@linkyourinc.com
-----------------------------------------------------------------------------------