B
babciadrybcia
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 81
Zgadza się powróciła na NK i to bez informacji czym się zajmuje, to chyba fundacja nie wypaliła, następny przekręt nie udał się. :beer:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
babciadrybcia napisał:undro jest tak przedsiębiorcza, że równolegle zarejestrowała fundacje to jak ktoś ma potrzebę odesłania FV to może na ten adres odesłać w linku który podaję są stosowne informacje:
FUNDACJA SERCA DLA SERC
oo:
Jwona007 napisał:witam wszystkich, dzięki waszym wypowiedziom udało mi się zapewne uniknąć problemów, a mianowicie firma, którą opisujecie próbowała od naszej firmy wynająć adres do korespondencji - tak pewnie chcą załatwić temat braku adresu. Uff na szczęście nie zawarliśmy takiej umowy.
pozdrawiam
color_mac napisał:Właśnie obejrzałem dziś relacje na TVN24 o IIP, bardzo dobre:lol:, może teraz Marta U. zarząda od TVN-u przeprosin ze tak niefajnie ją ocenili w tym reportażu za to co robi.
color_mac napisał:Właśnie obejrzałem dziś relacje na TVN24 o IIP, bardzo dobre:lol:, może teraz Marta U. zarząda od TVN-u przeprosin ze tak niefajnie ją ocenili w tym reportażu za to co robi.