Interactive Index - naciąganie na kase?

• Autor wątku Autor wątku DominikZL
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zgadza się powróciła na NK i to bez informacji czym się zajmuje, to chyba fundacja nie wypaliła, następny przekręt nie udał się. :beer:

Może zaproście ją państwo do znajomych...

undro jest tak przedsiębiorcza, że równolegle zarejestrowała fundacje to jak ktoś ma potrzebę odesłania FV to może na ten adres odesłać w linku który podaję są stosowne informacje:
FUNDACJA SERCA DLA SERC
:ooo:

babciadrybcia napisał:
undro jest tak przedsiębiorcza, że równolegle zarejestrowała fundacje to jak ktoś ma potrzebę odesłania FV to może na ten adres odesłać w linku który podaję są stosowne informacje:
FUNDACJA SERCA DLA SERC
:ooo:

Tylko po co? Korespondencja wysyłana na adres fundacji nie będzie uznawana za prawidłowo doręczoną do IIP, ponieważ tego adresu chyba nie ma w KRS-ie IIP. Lepiej wysyłać na Pl. Solny i cierpliwie czekać na zwrot...

witam wszystkich, dzięki waszym wypowiedziom udało mi się zapewne uniknąć problemów, a mianowicie firma, którą opisujecie próbowała od naszej firmy wynająć adres do korespondencji - tak pewnie chcą załatwić temat braku adresu. Uff na szczęście nie zawarliśmy takiej umowy.
pozdrawiam

Jwona007 napisał:
witam wszystkich, dzięki waszym wypowiedziom udało mi się zapewne uniknąć problemów, a mianowicie firma, którą opisujecie próbowała od naszej firmy wynająć adres do korespondencji - tak pewnie chcą załatwić temat braku adresu. Uff na szczęście nie zawarliśmy takiej umowy.
pozdrawiam

Gratulacje !!!!

Witajcie,
odkąd znalazłam ten wątek, zaczytałam się w nim jak w jakimś kryminale...Choć mnie temat nie dotyczy, to współczuje oszukanym przez omawianą firmę. Sama zaczynam DG i przerażające mi się wydaje to,że takie rzeczy się dzieją, jak w ogóle są możliwe w państwie prawa (i sprawiedliwości ;) ).
Również ogłaszam się na wielu portalach, katalogach i nigdy nie przypuszczałam, że można się naciąć na taki numer. Teraz będę uważać, bo z tego co czytam, przedsiębiorca musi sobie "radzić sam" w takich sytuacjach. Co innego osoba prywatna. Ale przecież bycie oszukanym bywa dla firmy jeszcze bardziej dotkliwe!

Niemniej, bardzo Wam kibicuję i życzę sprawiedliwości. W sumie wiem, że nie wnoszę do tego wątku żadnej treściwej informacji, ale zbierało mi się na komentarz już od początku wątku. A śledzimy go razem z mężem.
Mąż rzucił nawet taką myśl, której nie znalazłam na tym wątku, że może być też tak, że pani Marta jest tak naprawdę jakąś biedną niczego nieświadomą staruszką, albo inną bezsilną osobą, na której imię i nazwisko pomysłowy wnuczek (lub wnuczka) lub ktoś inny robi taki wałek, posługując się dowodem lub upoważnieniem. Jeśli tak jest to tym bardziej biada temu, kto za tym stoi!
Pozdrawiam i czekam na pozytywny rozwój akcji!

Pani Marta Undro ma 27 lat. Ale co to ma do rzeczy...

Właśnie obejrzałem dziś relacje na TVN24 o IIP, bardzo dobre :):lol:, może teraz Marta U. zarząda od TVN-u przeprosin ze tak niefajnie ją ocenili w tym reportażu za to co robi.

color_mac napisał:
Właśnie obejrzałem dziś relacje na TVN24 o IIP, bardzo dobre :):lol:, może teraz Marta U. zarząda od TVN-u przeprosin ze tak niefajnie ją ocenili w tym reportażu za to co robi.

O, której godzinie było? Czy ta relacja jest gdzieś w necie?

leciało to w dniu dzisiejszym w programi Prosto z Polski o godz. 17:30 na TVN24

szkoda tylko ,że nie wspomnieli jeszcze o funkacji pani Undro

Widzę że naszego regulaminu też pan nie czyta. Proszę nie pisać postów jeden pod drugim. Można edytować jeśli się zapomniało o czymś.

color_mac napisał:

Oglądałem, i cieszę się, że wprost stwierdzono ze firma IIP jest nieuczciwa i wprowadzając nas w błąd próbuje wyłudzić od nas pieniądze.
Gratulacje dla Pana Rafiego, że jest na tyle odważny że nie bał się pani UNDRO i obwieścił o nieuczciwości tej firmy.
Zwróciłem uwagę w tym reportażu na próbę kontaktu z panią Martą, widać że jest obkuta na cztery nogi, za nic u niej pokory i przeproszenia za niefortunne formularze, które spowodowały to zamieszanie. widać z tego że miała taki zamiar wprowadzić wszystkich w błąd i czekać aż ktoś wpadnie i dobrze się obłowić nie na pracując się zbytnio, to tak jak pajęczyna choć jest, ale nie wszyscy ją widzą i w nią wpadają, podobnie jest z utajnioną ceną za wpis, niby jest ale w gęsto opisanym regulaminie jest słabo widoczna.
Pozdrawiam

Więc karuzela dla iindex zaczęła się kręcić... ale wstecz... Teraz oddają co... sami wiecie :) Tak nagłośniona sprawa nie zostanie odrzucona przez Prokuraturę. A do tego napewno przyglądną się inne instytucje (NIK, PG) również fundacji i co tam jeszcze posiada. Ona nawet sobie sprawy nie zdaje co się niebawem zacznie dziać. Ale taki właśnie powinien być zasłużony koniec...
Pracowałem dla PTC Sp. z o.o. kiedyś a później dla PTK Centertel sp. z o.o. i wszędzie jeśli coś ma kosztować opisane jest w załączniku zwanym "CENNIK" albo konkretny regulamin konkretnej usługi jednak nie zapętlony w 4 inne. Sprawiedliwości stanie się zadość.

Powrót