T
tammuz
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
hugo353 napisał:Może napiszę tu trochę nie na temat ale należy zawczasu reagować.
Dziś dostałem email:
Szanowni Państwo,
Uprzejmie prosimy o sprawdzenie danych Państwa firmy w wizytówce naszego portalu MyBudujemy.pl
Wprowadzone dane można edytować samodzielnie wchodząc na zamieszczony poniżej link
MyBudujemy.pl – portal społecznościowy dla budujących i planujących budowę domu w Twojej okolicy lub według tego samego projektu ... (odniesienie do częściowych danych mojej firmy)
Podczas edycji danych Państwa firmy zwracamy uwagę na pełny opis profilu firmy, w tym opisy działalności oraz logotyp. Wprowadzenie pełnych danych Firmy daje wyższe pozycjonowanie w Katalogu firm.
Ostrzeżcie innych!!! IIP nie jest jedynym cwaniakiem w Polsce.
jak widzę to zwykle leniwi są czytający. Sam dostałem maila ze strony MyBudujemy.pl – portal społecznościowy dla budujących i planujących budowę domu w Twojej okolicy lub według tego samego projektu Temat z mojej branży więc zainteresowałem się sprawą. Jestem przeczulony więc przeczytałem regulamin, napisałem do firmy i mam potwierdzenie, że nie jest to oferta handlowa i za taką aktualizację nie będę zobowiązany płacić ani teraz ani w przyszłości. Co więcej zapytałem jak się znalazłem w tej bazie skoro nic nie wprowadzałem. Potwierdzili, że mają moje dane z ogólnodostępnych źródeł ale nie będę wyświetlany aż do rejestracji. Faktycznie tak jest - sprawdziłem. Dociekając zapytałem jaki w takim razie mają interes, że się zapiszę i nie będę im płacił. Napisali, że zależy im na jak najobszerniejszym katalogu firm z branży budowlanej bo na serwisie mają porejestrowanych inwestorów, więc (jak to się określili chodzi o kontent... cokolwiek to znaczy) Podsumowując to mam darmową reklamę i osobiście uważam że warto czasem rozeznać temat nim się zacznie straszyć innych.
Ostatnia edycja: