A
Alfatech
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy.
Jest nam niezmiernie miło poinformować o dodaniu Waszej firmy do naszej bazy firm.
Ten podstawowy wpis jest bezpłatny.
Można zobaczyć wpis swojej firmy:
http://plconnect.pl/index.php?option=
Za pomocą poniższych danych danych jest możliwość zaktualizowania informacji o Waszej firmie i korzystania z naszego portalu:
Login: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hasło: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Można je aktywować klikając na poniższy link:
http://plconnect.pl/index.phx
Po aktywacji prosimy dla bezpieczeństwa zmienić hasło!
Link do edycji wpisu:
plconnect.pl
Serdecznie Dziękujemy,
Załoga plcontact.pl
Rachunek bankowy IIP prowadzony jest w WBK. W kwietniu napisałem pismo do WBK informujące, że IIP jest firmą wyłudzającą pieniądze. Zasugerowałem, że poważny bank nie może wspierać oszustów i powinien zrezygnować z takiego klienta. Otrzymałem tylko odpowiedź, że zajma się tą sprawą.Alfatech napisał:No i wreszcie coś drgnęło![]()
Firma Interactive wciąż żyje. Dzisiaj dostałem maila:
"Do dnia 2010-06-01 nie odnotowaliśmy wpłaty Państwa zobowiązania w kwocie 1472.43 zł.
W związku z powyższym, skonsultowaliśmy Państwa zobowiązania ze specjalistyczną firmą windykacyjną. Windykacja została wyceniona przez windykatorów zobowiązań na kwotę: 500 zł netto (+22% VAT) oraz dodatkowo 50 zł netto (+22% VAT) za każdą interwencję - ponaglenie - niezależnie od formy, tj. mailowe, telefoniczne, listowne oraz bezpośrednie - bez względu na skuteczność. Zgodnie z zapisami art.2 punkt 22 regulaminu reklamowego serwisu interactive index polska te koszty w całości obciążają usługobiorcę czyli Państwa i w ostateczności będą dochodzone poprzez sporządzenie wniosku do sądu o wydanie nakazu zapłaty.
Państwa sprawa zostanie przekazana specjalistycznej firmie windykacyjnej w najbliższych dniach.
Państwa zobowiązanie wynika z następujących dokumentów :
należność główna wynikająca z dokumentu 1/XXXXXX/U3/2010 w kwocie 976 zł
odsetki za zwłokę liczone od dnia 2010-01-21 w kwocie 69.43 zł
należnośc wynika również z dokumentów :
należność wynikająca z dokumentu 2/XXXXXX/U3/2010 w kwocie 61 zł
należność wynikająca z dokumentu 3/XXXXXX/U3/2010 w kwocie 61 zł
należność wynikająca z dokumentu 4/XXXXXX/U3/2010 w kwocie 61 zł
należność wynikająca z dokumentu 5/XXXXXX/U3/2010 w kwocie 61 zł
należność wynikająca z dokumentu 6/XXXXXX/U3/2010 w kwocie 61 zł
należność wynikająca z dokumentu 7/XXXXXX/U3/2010 w kwocie 61 zł
należność wynikająca z dokumentu 8/XXXXXX/U3/2010 w kwocie 61 zł
Tylko niezwłoczna wpłata CAŁOŚCI zobowiązań na rachunek 14 1090 1926 0000 0001 XXXX XXXX uchroni od przekazania sprawy firmie windykacyjnej.
pozdrawiamy,
zespół interactive index polska."
Koronka napisał:Witam,
Ja , po złożeniu zawiadomienia na policję i do US zostałam ze 3 tyg. temu przesłuchana w charakterze świadka- pokrzywdzonego przez policję miejscową ( mazowieckie policja Piaseczyńska) na prośbe policji wrocławskiej - pytania przesłali telefonogramem - wytłumaczyłam grzecznie wszystko od nowa, ponownie dałam xero wszelakich papierów .... i tyle.
Dodam, że dzięki odnalezieniu tego forum od marca , od momentu otrzymania faktury, śpię spokojnie - w jedności siła itd