S
skarkop
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
moze w koncu te nieroby z sejmu rusza tylki i wprowadza jakies sensowne poprawki do ustaw, zeby takim oszustom nie oplacalo sie kombinowac
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Biuro Rach napisał:Witam
Na forum odtrąbiono wielkie zwycięstwo, ale to dopiero początek sprawy!
Nie ma wyroku skazującego jest tylko osoba (osoby) – podejrzane i zatrzymane w celu przesłuchania. Jeżeli PROKURATURA dobrze uzasadni wniosek o popełnieniu przestępstwa wtedy Sąd wyda wyrok skazujący. Uważam, że osoby mające statut pokrzywdzonej powinny wysłać list polecony do prokuratury z zapytaniem o przebieg postępowania, ( bo macie do tego pełne prawo). Niech prokuratura wie, że się sprawą interesujemy i jest ona dla nas ważna! I wtedy P.Prokurator nie będzie żądał z „dolnej”, ale z „górnej półki” kary za to przestępstwo. Prokurator to też człowiek, który myśli i ma uczucia jak każdy z nas.
Biuro Rach napisał:Witam
Na forum odtrąbiono wielkie zwycięstwo, ale to dopiero początek sprawy!
Nie ma wyroku skazującego jest tylko osoba (osoby) – podejrzane i zatrzymane w celu przesłuchania. Jeżeli PROKURATURA dobrze uzasadni wniosek o popełnieniu przestępstwa wtedy Sąd wyda wyrok skazujący. Uważam, że osoby mające statut pokrzywdzonej powinny wysłać list polecony do prokuratury z zapytaniem o przebieg postępowania, ( bo macie do tego pełne prawo). Niech prokuratura wie, że się sprawą interesujemy i jest ona dla nas ważna! I wtedy P.Prokurator nie będzie żądał z „dolnej”, ale z „górnej półki” kary za to przestępstwo. Prokurator to też człowiek, który myśli i ma uczucia jak każdy z nas.
Strasznie się zmartwiłem, to jakiś koszmardomgaz napisał:Czy zauważaliście Państwo że strona www.iindex.pl do pewnego czasu nie funkcjonuje, czy już na zawsze ?
Tak - firma ta działa uczciwie. Po bezpłatnym okresie testowym dzwonią z pytaniem o chęć wykupienia usługi komercyjnej a w przypadku braku zainteresowania usługa testowa zostaje dezaktywowana i tyle.sci3ma napisał:Czy ktos moze powiedziec, czy nalezy obawiac sie oferty firmy Grupa Biznes Polska (biznes-polska.pl) ?
Ktos moze wie cos wiecej na ten temat?
sci3ma napisał:Czy ktos moze powiedziec, czy nalezy obawiac sie oferty firmy Grupa Biznes Polska (biznes-polska.pl) ?
Ktos moze wie cos wiecej na ten temat?
titp napisał:Firmy.net -a co wiecie o tej firmie?Podobnie się zaczyna jak w II, też proszą o uaktualnienie danych firmy.
bez możliwości zapoznania się z nim i ewentualnej akceptacji lub nie nie jest do zaakceptowania, a za miesiąc, dwa lub rok zmiana regulaminu na opcje płatne, dziękuję.Regulamin może być w każdym czasie jednostronnie zmieniony przez właściciela portalu w całości lub w części i obowiązuje w nowym brzmieniu od momentu opublikowania go na stronie internetowej portalu.
Znalazłem w ich bazie wpis mojej firmy, wygląda na bezpłatny, poprzez formularz kontaktowy poprosiłem o potwierdzenie, że wpis jest darmowy z datą wprowadzenia do bazy. Jak potwierdzą wszystko jest ok, zachowam na przyszłość.W przypadku ewentualnych sporów pomiędzy Użytkownikami a portalem Firmy.net zastosowanie mają przepisy prawa Konfederacji Szwajcarskiej. Wszelkie powództwa wytaczane powinny być przed właściwy miejscowo i rzeczowo sąd szwajcarski.
odpowiedź w innym poście http://forumprawne.org/umowy-zlecenia-o-dzielo/167442-nie-podpisana-umowa-zadanie-zaplaty.html#post823781monito napisał:Witam wszystkich na forum.Przeczytałam Wasze opinie i dziękuję serdecznie za odzew.Widzę,że nie jestem sama w gronie oszukanych,wprawdzie to nie chodzi akurat o firmę Interactive Index.Jest jeszcze inna firma,która prowadzi oszukańczy proceder.Trochę inaczej wyglądał kontakt z tą firmą.Kiedy założyłam własną firmę,ni stąd ni zowąd firma reklamowa zadzwoniła do mnie proponując świetną reklamę w internecie.Telefonicznie zgodziłam się na przysłanie mi umowy,którą potem miałam podpisać i odesłać im spowrotem.Dodam,że razem z umową przysłano od razu fakturę do zapłaty.Po przeczytaniu stwierdziłam ,że jest to za droga usługa i wyrzuciłam gdzieś do kąta te wszystkie papiery.Po pewnym czasie dostałam pismo z firmy windykacyjnej ,która przejęła rzekomy mój "dług",informujący ,aby zapłacić pieniądze do 7 dni ponieważ dziennie mój "dług" rośnie 0,10gr.Jeśli ktoś orientuje się kto ma rację w tym sporze, proszę o informacje.Będę bardzo wdzięczna.