Ł
Łukasz Hołdaś
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
Witam Wszystkich Serdecznie napewno nie jeden raz ten temat był poruszany lecz jak sadze kazdy ma swoja indywidualna sprawe ( kwote,za co dług, ile czasu nie płacił, ile wpłacił ...)
Wiec przejdę do rzeczy ...
Mniej wiecej rok temu została na mnie nałożona kara 1000 zł za przed wczesne zerwanie umowy z siecia GSM orang ...
do dnia dzisiejszego splaciłem jakies 700 zł zlostało mi 300 zł do spłaty
kobieta na infolini intrum powiedziała mi ze :
do dnia 2013-02-22 mam wpłacic całosci czyli jakies 338 zł... Jesli nie sprawa trafi do komornika...
dzisaj dokonałem wplaty 30 zł czyli zostało mi 308 zł ...
zadeklarowałem sie Pani na ze dnia 8 marca wpłace całosc na to pani ze bedzie za pozno ze sprawa bedzie juz u komornika
wiec moje pytanie brzmi jest ses płacic to 8 marca czy czekac na pismo od komornika i spłacic dług komornikowi ?
a moze oni tylko tak strasza gdzies czytałem ze jesli dokonuje wpłat własnych czyli splacam dług sad odrzuci wniosek o nałozenie mi komornika hmmm
jak to jest w mojej sytuacji moze mi ktos wyjasnic
? z gory Bardzo Dziekuje
Pozdrawiam Łukasz z Krakowa ...
Wiec przejdę do rzeczy ...
Mniej wiecej rok temu została na mnie nałożona kara 1000 zł za przed wczesne zerwanie umowy z siecia GSM orang ...
do dnia dzisiejszego splaciłem jakies 700 zł zlostało mi 300 zł do spłaty
kobieta na infolini intrum powiedziała mi ze :
do dnia 2013-02-22 mam wpłacic całosci czyli jakies 338 zł... Jesli nie sprawa trafi do komornika...
dzisaj dokonałem wplaty 30 zł czyli zostało mi 308 zł ...
zadeklarowałem sie Pani na ze dnia 8 marca wpłace całosc na to pani ze bedzie za pozno ze sprawa bedzie juz u komornika
wiec moje pytanie brzmi jest ses płacic to 8 marca czy czekac na pismo od komornika i spłacic dług komornikowi ?
a moze oni tylko tak strasza gdzies czytałem ze jesli dokonuje wpłat własnych czyli splacam dług sad odrzuci wniosek o nałozenie mi komornika hmmm
jak to jest w mojej sytuacji moze mi ktos wyjasnic
Pozdrawiam Łukasz z Krakowa ...
Ostatnia edycja: