W
Wera12
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 24
Post wielokrotnie zbanowanego użytkownika
Ostatnią edycję dokonał moderator:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wera12 napisał:będzie zabawnie
Wera12 napisał:...może jak e-sąd oddali ich sprawę, a ja dostanę oficjalną decyzję z e-sądu...
będzie zabawnie
Wera12 napisał:to co
mam list zwykły, który dziś dostarczyła Policja, gdzie Intrum Justitia - chce wyłudzić te pieniądze ?
?
rafal_26 napisał:Odszkdowanie tak, o ile poniesłeś szkodę i jesteś w stanie ją wykazać.
Zadośćuczynienie tak, jeśli w wyniku windykacji (zakładam niesłusznej) upadłeś na zdrowiu i jesteś w stanie to wykazać. Tylko nie chodzi o zaświadczenie od lekarza rodzinnego, a rzeczywisty uszczerbek na zdrowiu.
daros1975 napisał:Witam
Dostałem informacje o wizycie inspektora terenowego z Intrum. Jak się zachować? Czy nagrywać całą wizytę kamerą? Czy poinformować inspektora że mój czas jest bardzo cenny i że za każde rozpoczęte 5 minut rozmowy żądam 500zł. W przypadku dalszej rozmowy rozumiem że akceptuje inspektor moje warunki umowy słownej. Czy będę mógł później dochodzić tej kwoty od inspektora? Czy zachować spokój czy może od razu go wyprosić? Czy wezwać ochronę lub policję?
Nie popieram niepłacenia za usługi ale: to co ze mną zrobiła firma TPSA to już kpina kompletna. Nie mam i nie miałem żadnych długów aż do momentu jak odkryłem że tpsa robi mnie na szaro na internecie. Płaciłem za 6mb dostawałem 4mb. Oczywiście w umowie napisane że do 6mb więc racja po ich stronie. Kończyła się umowa więc rozwiązałem ją na 1 miesiąc przed końcem. Otrzymałem pismo że zgodnie z regulaminem promocji mogę rozwiązać na 3 miesiące przed upływem końca umowy. Natomiast w umowie jest napisane że rozwiązanie umowy wystarczy na 30 dni przed końcem. Co więcej w umowie mam napisane że zapisy umowy są ważniejsze od regulaminu. Napisałem pismo do tpsa i poparłem mój tok myślenia punktami umowy. Dostałem pismo w ktorym tpsa mnie informuje że oni nie muszą się stosować do punktu mówiącego o tym że umowa jest ważniejsza od regulaminu !!! I że jak chcę anulowania kary to mogę przedłużyć umowę a oni mi dług anulują.
Naciąganie ludzi. Nie zapłacę im nawet złotówki...