Ł
Łukasz8724
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam Mam taki problem otoz w Ubiegłym roku straciłem pracę mając 2 telefony na abonament jak tylko mogłem i wystarczyły mi srodki na płacenie rachunku płaciłem, ale pieniądze mi się skonczyły i zaprzestałem płacic jednak szukałem pracy, Natomiast Polkomtel oddał moją sprawę do Intrum Justitia pomijając fakt iz wysyłają do mnie uciązliwe sms i listy no ktore poprostu odbieram za zastraszanie , nie chodzi o to ze sie wymiguje od zapłaty bo chce to zapłacic ale czemu oni zawyzszają mi koszty miałem 735 zł do spłaty teraz mam ok 950 zł przy tym człowieka dobijają,
Jestem osobą ktora przezyła w ubiegłym roku horror , probowałem popełnic samobojstwo , depresja była ogromna myslałem ze w tym roku stanę na nogi a wyzej wymieniona firma bombarduje mnie sms straszą komornikiem i wogole czy jest szansa cos z tym zrobic
Przepraszam za błedy
Jestem osobą ktora przezyła w ubiegłym roku horror , probowałem popełnic samobojstwo , depresja była ogromna myslałem ze w tym roku stanę na nogi a wyzej wymieniona firma bombarduje mnie sms straszą komornikiem i wogole czy jest szansa cos z tym zrobic
Przepraszam za błedy