W
Wojts
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 50
Witam.
Od kilku miesięcy mam na forum trudną sytuacje.
Przyczepił się do mojego forum jakiś troll.
Irytuje mnie bo pisze pierdoły na forum i w podpisie równięż ma jakieś niepoważne rzeczy.
Głównie odpowiada na pytania innych użutkowników ale tak naprawdę robi sobie żarty z nas.
Na początku myslałem ze mu sie znudzi i po prostu banowałem jego konta i usuwałem jego posty. Ale nie mam już siły, bo to się powtarza codziennie od kilku miesięcy.
Mam jego pełne IP - chociaż jest ich kilka, podejrzewam że to może być nawet kilka osób. Co gorsza ostatnio zaczął podawac się za nas i innych uzytkownikow zakladajac podobne nicki i uzywajac naszych avatarow, zdjec i podpisow pod postami.
Podsumowując:
-piszą głupoty na forum
-omijają bany zmieniając ip
-używa nickow podobnych do naszych, naszych avatarow, zdjec i podpisow
-raz zawalił całe forum jakimś bezsensownym tekstem
Straszyłem go że wyciągne konsekwencje prawne, ale nic sobie z tego nie robi.
Da się go jakoś pozbyć?
Od kilku miesięcy mam na forum trudną sytuacje.
Przyczepił się do mojego forum jakiś troll.
Irytuje mnie bo pisze pierdoły na forum i w podpisie równięż ma jakieś niepoważne rzeczy.
Głównie odpowiada na pytania innych użutkowników ale tak naprawdę robi sobie żarty z nas.
Na początku myslałem ze mu sie znudzi i po prostu banowałem jego konta i usuwałem jego posty. Ale nie mam już siły, bo to się powtarza codziennie od kilku miesięcy.
Mam jego pełne IP - chociaż jest ich kilka, podejrzewam że to może być nawet kilka osób. Co gorsza ostatnio zaczął podawac się za nas i innych uzytkownikow zakladajac podobne nicki i uzywajac naszych avatarow, zdjec i podpisow pod postami.
Podsumowując:
-piszą głupoty na forum
-omijają bany zmieniając ip
-używa nickow podobnych do naszych, naszych avatarow, zdjec i podpisow
-raz zawalił całe forum jakimś bezsensownym tekstem
Straszyłem go że wyciągne konsekwencje prawne, ale nic sobie z tego nie robi.
Da się go jakoś pozbyć?
Ostatnia edycja: