Jakie uprawnienia ma Ultimo

• Autor wątku Autor wątku alina filipowicz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
już chyba z 8 zablokowałam a nadal dzwonią ciągle z innego .

Moja mama zawsze mówi, że nie ma u nich żadnego dlugu i nie będzie z nimi rozmawiala.
Każde wejście w dyskusję może doprowadzić do choćby nieumyślnego przyznania się do posiadania długu i wychodzi dupa blada.
Tak im mówi i odkłada słuchawkę.
Założylismy też konto na stronie esądu i co parę dni sprawdzamy czy nie wpłynął jakiś pozew żeby potem nie przegapić terminu odwołania

teyfi napisał:
Założylismy też konto na stronie esądu i co parę dni sprawdzamy czy nie wpłynął jakiś pozew żeby potem nie przegapić terminu odwołania

i bardzo dobrze, tak trzymać.

czyli mam sie tam zarejstrować mimo że jestem z łodzi ?

teyfi napisał:
Każde wejście w dyskusję może doprowadzić do choćby nieumyślnego przyznania się do posiadania długu i wychodzi dupa blada.
Nie rozpowszechniaj takich głupich bajek. To robienie z ludzi kretynów. Mogę codziennie przyznawać się do długu Grecji. I co z tego wyniknie?

Możesz się przyznawać do długów Grecji sąsiada i swojej babci i nic Ci z tego nie przyjdzie.
Jak się przyznasz do własnego to możesz mieć problemy, szczególnie jak Ci nakręci w glowie taki cwaniak z Ultimo.

Nawet jak się przyznam do przedawnionego długu to co twoim zdaniem mogą zrobić? Podpowiem ci... Nic, nadal jest przedawniony

teyfi napisał:
Jak się przyznasz do własnego to możesz mieć problemy, szczególnie jak Ci nakręci w glowie taki cwaniak z Ultimo.
Problemy możesz mieć i powinieneś, gdy nie oddasz swojego długu. To czy się do niego przyznasz jak człowiek, czy też będziesz zgrywał głupka, nie ma żadnego znaczenia. Wierzysz w bajki funkcjonujące w internecie, nie rozpowszechniaj ich jednak na forum prawnym.

renia7123 napisał:
ale jak do mnie dzwonią to co mam im mówić
Nie umiesz powiedzieć do widzenia? Twierdzisz że nie masz długu, więc nie rozmawiasz. Sprawę niech rozstrzygnie sąd. Po co masz się wdawać w zbędne dyskusje?

Powrót