R
renia7123
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
już chyba z 8 zablokowałam a nadal dzwonią ciągle z innego .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
renia7123 napisał:już chyba z 8 zablokowałam a nadal dzwonią ciągle z innego .
teyfi napisał:Założylismy też konto na stronie esądu i co parę dni sprawdzamy czy nie wpłynął jakiś pozew żeby potem nie przegapić terminu odwołania
renia7123 napisał:czyli mam sie tam zarejstrować mimo że jestem z łodzi ?
Nie rozpowszechniaj takich głupich bajek. To robienie z ludzi kretynów. Mogę codziennie przyznawać się do długu Grecji. I co z tego wyniknie?teyfi napisał:Każde wejście w dyskusję może doprowadzić do choćby nieumyślnego przyznania się do posiadania długu i wychodzi dupa blada.
Problemy możesz mieć i powinieneś, gdy nie oddasz swojego długu. To czy się do niego przyznasz jak człowiek, czy też będziesz zgrywał głupka, nie ma żadnego znaczenia. Wierzysz w bajki funkcjonujące w internecie, nie rozpowszechniaj ich jednak na forum prawnym.teyfi napisał:Jak się przyznasz do własnego to możesz mieć problemy, szczególnie jak Ci nakręci w glowie taki cwaniak z Ultimo.
Nie umiesz powiedzieć do widzenia? Twierdzisz że nie masz długu, więc nie rozmawiasz. Sprawę niech rozstrzygnie sąd. Po co masz się wdawać w zbędne dyskusje?renia7123 napisał:ale jak do mnie dzwonią to co mam im mówić