B
bizancjum95
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Witam Proszę o Pomoc! A mianowicie w poniedziałek 23.01 o godzinie 16 zostałem zatrzymany do kontroli przez policje w samochodzie miałem "jointa"
o którym zapomniałem gdy policja zaczeła mnie sciągać przypomniałem sobie że mam go w aucie i nie mam dokumentów ze sobą, spanikowałem i zacząłem go jeść by uniknąć konsekwencji lecz niestety nie dałem rady go przełknąć całego i część wyplułem za okno. Gdy Policjant podszedł do samochodu i zapytał o dokumenty powiedziałem mu ,że zapomniałem, od razu wyczuł charakterystyczną woń z moich ust... W dzień zatrzymania NIE PALIŁEM ,lecz palę od roku dzień w dzień 1g przed spaniem, ostatniego jointa wypaliłem o 2 w nocy więc mineło 14h od ostatniego palenia do momentu pobrania krwi.Badania przedwstępne Pani doktor były na + do mnie bo stwierdziła że nie jestem według niej pod wpływem. Najgorsze w tym jest to ,że Marihuana zjedzone działa 2x mocniej niż wypalona
Nie wiem jak sie to ma do stężenia w krwi czy tez jest 2 razy większe po zjedzeniu
. Jestem załamany, bo podczas prowadzenia pojazdu NIE BYŁEM upalony zdaje sobie sprawe z tego że wynik wyjdzie i tak pozytywny ze względu na regularne i długotrwałe palenie, ale do tego dojdzie to co udało mi się zjeść czyli około 0.2-0.3g , reszte około 0,3g +bibułka+filterek i moja ślina (0.8brutto) znaleźli i zabezpieczyli ale to mało ważne bo policjant powiedział mi że na 90% posiadanie mi umorzą ale to co z moim prawkiem zależy od biegłego i stężenia jakie miałem. Powiedziałem mu prawdę mówił ,że może być duże te stężenie ze względu na długotrwałe i regularne palenie ale też, może być i małe bo mój organizm się już mógł do tego tak przyzwyczaić że na niego nie bd to tak reagować i zależy jaki mam metabolizm . Chciałbym sie dowiedzieć jakie mogą mnie czekać konsekwencje i czy ktoś miał podobną sytuacje , Dziękuję.
Proszę o jakąkolwiek informacje i z Góry Dziękuję.
o którym zapomniałem gdy policja zaczeła mnie sciągać przypomniałem sobie że mam go w aucie i nie mam dokumentów ze sobą, spanikowałem i zacząłem go jeść by uniknąć konsekwencji lecz niestety nie dałem rady go przełknąć całego i część wyplułem za okno. Gdy Policjant podszedł do samochodu i zapytał o dokumenty powiedziałem mu ,że zapomniałem, od razu wyczuł charakterystyczną woń z moich ust... W dzień zatrzymania NIE PALIŁEM ,lecz palę od roku dzień w dzień 1g przed spaniem, ostatniego jointa wypaliłem o 2 w nocy więc mineło 14h od ostatniego palenia do momentu pobrania krwi.Badania przedwstępne Pani doktor były na + do mnie bo stwierdziła że nie jestem według niej pod wpływem. Najgorsze w tym jest to ,że Marihuana zjedzone działa 2x mocniej niż wypalona
Proszę o jakąkolwiek informacje i z Góry Dziękuję.