M
m2013
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Powinienem był pomyśleć zanim to zrobiłem. To nie boli. Niestety nie przewidziałem, że kubek wina będzie się wchłaniał tak długo. Byłem na ostrej diecie praktycznie bez jedzenia dwa dni.elektrotech napisał:kto nie popełnia błedów nie mysli, głowa do góry trzeba odcierpieć -ale i też na zawsze ci zostanie w pamięci to co się stało.
To dość daleka droga a wiadomo, że nieszczęścia chodzą parami... Jak wysoki jest taki mandat? Czy później ma wpływ na orzeczenie sądu? Nie bardzo mam ochotę na stwarzanie sobie dodatkowych kłopotów ale jestem w tzw. czarnej...dziurze.elektrotech napisał:niema takiej mozliwości po prostu trzeba kogoś poprosić -jak sam pojedziesz grozi ci mandat za brak dokumentu PJ bo jak narazie nie masz wyroku o zakazie
Rozumiem, że nie ma możliwości warunkowego zawieszenia kary?elektrotech napisał:powinno się udac na 6M ale jak obserwuje co kraj to obyczaj tak czy inaczej od 6M do 12M, napisz oświadczenie i podczas rozmowy je oddaj ,jak się to stało i etc uzasadnij w tym piśmie że niekarany zero mandatów ,oraz to że PJ ci potrzebne z związku z stanem zdrowia wyraź skruchę i wielce prawdopodobne że na 6M zostanie
Oświadczenie napisać w obecności policjanta czy przynieść gotowe?
Tak czy inaczej to jest chyba od 6M do 3lat. Popraw jeśli się mylę.
Czy jest sens zwrócić się o pomoc prawną do specjalisty? Adwokat coś pomoże? Z jakimi kosztami trzeba się liczyć?