jazda samochodem po pjanemu

• Autor wątku Autor wątku mar1111111111
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a jakbym napisał podanie do prokuratora o dobrowolnym podaniu sie karze bez postepowania karnego i ze jestem bez robotny czy bym dostał mnieszy wyrok. jak napisac te podanie prosze jakis wzór.prosze o odpowiec na te pytanie. z góry dziekuje.

prosze bardzo o odpowiec na moje pytanie.

prosze o to odpowiec i wiecej nie mecze

nie dostaniesz mniejszego wyroku...ale możesz zawsze próbować
najpierw zdobądź wiarygodną informacje o tym co ci pisałem wcześniej

mar1111111111 napisał:
trzy dni temu policjia mnie zatszymała za jazde po pijanemu i pszy pierwszym badaniu alkomatem miałem 0.54 w dmuhanym powietszu a pszy drugim 0.53 i w samochodzie miałem ponad komplet osaób i w tym jedno nie letnio pjano co mi za to grozi i cy mozna z tym zreobic.prosze o pomoc.z góry dziekuje za pomoc.
mam takie pytanie czy potym moge dalej staracz sie o prace w policji
szłysałem takim cyms jak warunkowym umozeniu kary co to znaczy i jak sie oto staracz i czy w moiej sytułacji moge o to starac.
P.S prosze o szybkie odpowiedzi zalezy mi na tym.Z góry dziekuje na udzielenie mi porady.

mar1111111111 napisał:
mam takie pytanie czy potym moge dalej staracz sie o prace w policji
szłysałem takim cyms jak warunkowym umozeniu kary co to znaczy i jak sie oto staracz i czy w moiej sytułacji moge o to starac.
P.S prosze o szybkie odpowiedzi zalezy mi na tym.Z góry dziekuje na udzielenie mi porady.
i czy mam sie udac do prokuratora pszes vrozprawo w srawie dobrowolnego podaniu sie karze bez rozprawyczy zaczekac do rozprawy i wtedy.

Ostatnia edycja:
Powrót