R
rafal_26
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 16 469
nie da sie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mam takie pytanie czy potym moge dalej staracz sie o prace w policjimar1111111111 napisał:trzy dni temu policjia mnie zatszymała za jazde po pijanemu i pszy pierwszym badaniu alkomatem miałem 0.54 w dmuhanym powietszu a pszy drugim 0.53 i w samochodzie miałem ponad komplet osaób i w tym jedno nie letnio pjano co mi za to grozi i cy mozna z tym zreobic.prosze o pomoc.z góry dziekuje za pomoc.
i czy mam sie udac do prokuratora pszes vrozprawo w srawie dobrowolnego podaniu sie karze bez rozprawyczy zaczekac do rozprawy i wtedy.mar1111111111 napisał:mam takie pytanie czy potym moge dalej staracz sie o prace w policji
szłysałem takim cyms jak warunkowym umozeniu kary co to znaczy i jak sie oto staracz i czy w moiej sytułacji moge o to starac.
P.S prosze o szybkie odpowiedzi zalezy mi na tym.Z góry dziekuje na udzielenie mi porady.