Glatzer
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 884
Coś mi to zdjęcie fotoszopem zalatuje.....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Glatzer napisał:Coś mi to zdjęcie fotoszopem zalatuje.....

No cóż dyskusja w większej części tego tematu dotyczy tego czy osoba prywatna może przewozić w samochodzie "urządzenia stanowiące obowiązkowe wyposażenie pojazdu uprzywilejowanego" - ciąg dalszy przepisu i konsekwencji znamy, i generalnie wychodzi na to, że za samo przewożenie w aucie niebieskiego "koguta" możemy zostać ukarani plus przepadek sprzętu.Ripper napisał:Nie rozumiem, cóż takiego osobliwego jest w tej aukcji.
Dla mnie ten polonez świadczy jedynie o tym, że ktoś chce go sprzedać i zarobićRadhezz napisał:...wychodzi na to, że za samo przewożenie w aucie niebieskiego "koguta" możemy zostać ukarani plus przepadek sprzętu.
Ten Polonez tak jakby świadczy inaczej: on nie tylko posiada pełne wyposażenie, ale jest także pomalowany w aktualnie obowiązujący wzór zarezerwowany dla pojazdów Policji
Haha, no tak, tyle to na bank, bo ten Poldek ma mocno przegiętą cenęRipper napisał:Dla mnie ten polonez świadczy jedynie o tym, że ktoś chce go sprzedać i zarobić .
organ121 napisał:ale policja nie zobaczy że są włączone jakieś sygnały świetlne
Regand napisał:Jak nie zobaczą to niby co by mieli zrobic.
organ121 napisał:No ale w przypadku, gdy ktoś zawiadomi ich o tym że nielegalnie wysyłam takie sygnały - ja będę się wypierać że nawet takich urządzeń przy sobie nie posiadam oraz, że ktoś chyba pomylił samochody. Jakie czynności wchodzą w grę?
To samo pytanie do ciebie - ile masz lat, skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem... jakoś kolega wyżej zrozumiał.destructor napisał:Skoro Policja nie widzi to jak ktoś inny zobaczy? Ile ty masz lat?
Radhezz napisał:Nawiasem mówiąc ciekawa rozkmina - ja mam w aucie koguta pomarańczowego na magnes, a także czerwony klosz z zupełnie innej lampy, oba przedmioty legalne osobno... Ale jeśli nałożę czerwony klosz na pomarańczową lampę to będzie ona błyskać na czerwono, czyli już nielegalnie![]()
Radhezz napisał:Nawiasem mówiąc ciekawa rozkmina - ja mam w aucie koguta pomarańczowego na magnes, a także czerwony klosz z zupełnie innej lampy, oba przedmioty legalne osobno... Ale jeśli nałożę czerwony klosz na pomarańczową lampę to będzie ona błyskać na czerwono, czyli już nielegalnie![]()
camander napisał:Świzdu gwizdu .... Poczytaj sobie o składaniu (filtrowaniu) barw.