G
grzegorzjak
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
- Autor Autor
zobaczymy, a y co myslisz o tej odpowiedzi?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
grzegorzjak napisał:zobaczymy, a y co myslisz o tej odpowiedzi?
NitrOneT napisał:Tak, tak pewnie, prawnicy RPO - którzy to pisali, zapomnieli zapytać się Ciebie przez zamieszczeniem w uzasadnieniu o niekonstytucyjności art. 21 ust. 3 ustawy o ochronie informacji niejawnych, fragmentu o winie obiektywnej i subiektywnej w kontekście sankcji karnej, bo przecież takie pojęcie w ogóle nie istnieje wg. Ciebie.
NitrOneT napisał:Jego raczej Twoje problemy nie interesują ... On tylko tu piszę, żeby się trochę po chandryczyć z innymi - "ten typ tak ma" - tytuł piosenki. (wszystko trzeba pisać - bo będzie klops myślowy.)
NitrOneT napisał:Ps. No może teraz się Tobą zainteresuję, jak Ja napisał odwrotnie uparta bestia.
grzegorzjak napisał:a priori mozesz rzucic na to okiem i poprawic moje blędy???
grzegorzjak napisał:Mozesz mi w tym pomoc,bo juz sam nie wiem co jest wazne a co nie..
a priori napisał:czy też cały Twój arsenał argumentów ogranicza się do obrażania innych użytkowników?
[/B]
grzegorzjak napisał:Mozesz mi w tym pomoc,bo juz sam nie wiem co jest wazne a co nie..
1)Wskaz ewentualnie podmmioty ponoszące odpowiedzialność oraz kwalfikację prawną.
2)Czy ewentualnie w przedstawionym stanie faktycznym mozliwe jest zastosowanie instytucji błędu.
3)Oceń przedstawiony stan faktyczny pod kątem mozliwości ewentualnego wyłączenie odpowiedzialności karnej.
4)Wskaż elementy przestępstwa ( podmiot, przedmiot) etc. w zakwalfikowaych czynach zabronionych.
5)Wskaż tryb scigania sprawcow zakwalfikowanych przestepstw.
NitrOneT napisał:1 użytkownik, to jeszcze nie liczba mnoga - no chyba, że masz rozdwojenie jaźni, to trzeba Cię liczyć na minimum 2 sztuki
NitrOneT napisał:Nie będę pisał, gotowej odpowiedzi
NitrOneT napisał:Odpowiedzialność karna:
1)a)Pawła P. za to, że podczas polowania, nieumyślne spowodował śmierć człowieka, oddając strzał z broni palnej w kierunku niezidentyfikowanego obiektu, nie zachowując ostrożności wymaganej w danych okolicznościach, mimo że możliwość popełnienia tego czynu przewidywał albo mógł przewidzieć, czym spowodował ... tj. o czyn wyczerpujący znamiona z art. (podajesz skutki i artykuły z zależności, która z przedstawionych w tym wątku wersji bardziej Ci pasuję)
1)b)Cezarego C. (...) - to samo co wyżej.
This message is hidden because a priori is on your ignore list
NitrOneT napisał:bo nie chce mi się tracić czasu w przyszłości na jałowe spory, które w ogóle Mnie nie interesują