Kłopoty z profi credit

• Autor wątku Autor wątku pawel36
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Tylko się nie rozpędzaj, najpierw dokładnie policz ile się naprawdę należy - z reguły jest to 30-50% tego, co krzyczą do telefonu

Problem z nimi jest taki że oni i tak wysyłają do sądu żeby mieć nakaz sądowy a jak się nie zaskarży nakazu to po ptakach a oni na to liczą. A jeśli skutecznie się odwołasz to oni wycofują sprawę bez zrzeczenia się należności oczywiście. Tak byłow moim przypadku. Wziąłem od nich 5 tyś na 4lata. Po 2 latach spłacania raty po 354 miesięcznie miałem problem i spóżniłem się raz o trzydzieści parę dni i oni wysłali pismo do sądu i przyszedł nakaz na kwotę prawie 18 tyś. Oni są nienormalni. Płacę imdalej i zostało mi jeszcze 11 rat. Mamgotowy nawet pozew tym razem na nich ale zastanawiam się jeszcze czy go złożę- mam chęć ale nie wiem. W każdym razie są to złodzieje na potęgę. Koniecznie trzeba zaws e od nich zaskarżyć ewentualny nakaz zapłaty jeśli zostanie wysłany przezsąd

UKilka aspektów chodzi o pewne klauzule niedozwolone w umowie i zbyt zawyżone opłaty w postaci ubezpieczenia i wynagrodzenia. Ale tak jak mówiłem zastanawiam się. Byłem nawet u adwokata i ocenia szanse 50 na 50. Mam gotowy pozew w całości ale jeszcze się waham. A żądam w nim kwotę przeszło 6 tyś

Powrót