Kłopoty z umową w mixPlusie

• Autor wątku Autor wątku krystyna371
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

krystyna371

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
W kwietniu 2006 r. zawarłam umowę z POLKOMTELEM S. A. W moim przekonania na 24 doładowania ( w umowie nie ma określonej liczby doładowań a jak mi teraz wyjaśniono zawiera ją symbol promocji). Po tygodniu uzytkowania telefonu SAGEM MY 400X padł wyswietlacz. Oddałam telefon do naprawy i po 3 tygodniach wedle raportu stwierdzono, że nie ma podstaw do naprawy bo to wina klienta. Próbowałam się odwoływać no i odesłano mnie do producenta. Po kilku miesiącach chodzenia od Annasza do Kajfasza dałam sobie spokój mając nadzieję, że jakoś dotrwam do końca umowy. Jako, że doładowywania były kulą u nogi, zapomniałam doładować i otrzymałam informacje o zapłaceniu kary. Zadzwoniłam do firmy i wtedy dowiedziałam się, że muszę reaktywować umowę ale tylko w placówce odległej o 100 km i jeszcze doładowywać 19 razy ( 2 razy za karę i 17 razy do brakujących 36) lub zapłacić karę 360 zł.
Proszę pomóc mi wyjść z tej trudnej dla mnie sytuacji. Czy ja mam jakieś szanse na udowodnienie, że umowę zawarto na 24 a nie 36 doładowań.

Proszę zeskanować umowę ( i inne dokumentacje jak ponaglenia itp) i wrzucić na neta żeby można było je przeczytać.
Z Pani opisu niewiele da się wywnioskować żeby precyzyjnie można było określić jakąś pomoc.

Mam problemy z przesłaniem zeskanowanego materiału. Czy mogę je przesłać na maila.

[cytat="krystyna371"]Mam problemy z przesłaniem zeskanowanego materiału. Czy mogę je przesłać na maila.[/cytat]

Tak wysłałem Pani email na prive wiadomość

Niestety nie otrzymałam wiadomości od Pana

[cytat="krystyna371"]Niestety nie otrzymałam wiadomości od Pana[/cytat]

Coś nie tak działa w serwisie bo wysłałem już drugi raz ale mi nie pokazuje że poszło. Proszę sprawdzić w wiadomościach może doszło a jak nie to podac w poście swój adres email to sie odezwę.

Mam nadzieję, że wiadomość dotarła

Powrót