K
KUCYK3101
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Dobry wieczór. Na wstępie chciałbym zaznaczyć że wiem że bardzo źle postapilem i mam tego pełna świadomość. Tydzień temu byłem na imprezie z kolegami odlaczylem się od reszty około 3 w nocy. Zostałem na swoje nieszczęście zagadany przez 2 naganiaczki i dałem się namówić na darmowe piwo i drinka. Okazało się że jest to klub że striptizem jak już bywało w wielu takich przypadach po 1 drinku mało już pamiętam. Dziewczyna namówił mnie na prywatny taniec za który zapłaciłem 372 zl o godzinie 3:15 następnie pamiętam że przyszła menadżerka z terminalem i kolejno w historii transakcji mam kwoty na 3800 zł odrzucona o godzinie 3:31 następnie 2400 zł o godzinie 3:32 oraz 1300 zł o godzinie 3:33 następnie o godzinie 3:42 wypłata 20 zł z bankomatu i płatność o 3:50 na 886 zł następnie o 4:15 płatność na 400 zł również odrzucona o 4:22 wypłata z bankomatu 250 zł i o 4:27 sprawdzenie stanu konta. Następnie mam prześwit że menadżerka powiedziała mi że moja karta jest już pusta i kazała opuścić lokal. Nie pamiętam czy nie dali mi czegoś do podpisania. Pal go licho stracone pieniądze miałem jeszcze około 800 zł w portfelu rano oczywiście nie było nic. Dodam że mam przeblyski jak wracałem a około godziny 6 rano policja wyciągnęła mnie z rzeczki i zawiozla na izbę wytrzeźwień. Pomocy cholernie się boję że mogli mi dać coś do podpisania jakieś oświadczenie o uznaniu długu albo weksel nie pamiętam też czy któraś z tych Pan nie weszła w posiadanie mojego dowodu osobistego. Dokumenty i kartę zablokowałem w kieszeniach spodni ani portfelu nie znalazłem żadnych nie zapłaconych rachunków. Byłem na policji to policjantka powiedziała że takie kluby zazwyczaj doja tylko z kasy do zera i tyle i że nie msm się czego obawiać. Będąc w klubie i pytając czy mam jakieś zobowiązania powiedziano mi że nie. Policjantka powiedziała mi że jeśli nawet coś podpisałem to fakt że wylowiono mnie z rzeki nie przytomnego już będzie świadczył o tym że nie mogłem być w pełni świadomy przy podpisywaniu czegokolwiek. Nie wiem jednak jak do tego podejść czy mam się czego bać
proszę o pomoc