C
CayberRayder
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
Witam pokrótce opisze całe zajście,wczoraj do drzwi mieszkania mojej matki z która mieszkam zapukał człowiek podający się za komornika. Była to sobota a on był sam co mnie zaniepokoiło bo komornicy raczej chodzą zawsze z asesorem i w tygodniu. Moja matka go wpuściła ja byłem w swoim pokoju. Słyszałem tylko jak rozmawiali i po chwili on podniósł głos prawie krzycząc gdzie pani pracuje itp. Wtedy wyszedłem do kuczni i pytam się kim pan jest a on ze komornikiem i ze jest z naszego miasta. Wyszedłem do siebie po telefon pomyślałem ze lepiej wszystko nagrywać na video. Kiedy wróciłem do kuchni on krzyczał na moja matkę " proszę pokazać dowód...będę wszystko powoli pani zajmował..." matka pytała go ale o co chodzi a on ze chodzi o telefon komórkowy i ze chodzi o ULTIMO. Prawda matka miała kiedyś sprawę z powództwa ULTIMO ale w sądzie powołała się na przedawnienie i sąd odrzucił pozew ULTIMO. Ponownie wróciłem do swojego pokoju po kartę SD którą umieściłem w telefonie i już chciałem zacząć nagrywać i iść do kuchni gdy usłyszałem jak matka karze mu wyjść z mieszkania i otwieranie drzwi i nagle głuche uderzenie... i krzyk matki. Chciałem wyjść z pokoju,otwieram drzwi a on już w nich stał i buch mnie z klaty aż się troszkę cofnąłem. Ja na to do niego czego pan chce i ze proszę wyjść. Matka płakała i krzyczała wtedy on sie wystraszył i wyszedł z mieszkania. Pragnę nadmienić ze zadzwoniłem na POLICJE i zawiadomiłem ich o tym przyjechali po 5-10 minutach ale jego już nie było powiedziałem im co sie stało. Pragnę nadmienić ze powoływał się na to iż przysłał go komornik przy naszym sondzie rejonowym. PROSZĘ O POMOC CO MAM TERAZ ROBIĆ...JA CHCE ZGŁOSIĆ WSZYSTKO NA POLICJE I DO PROKURATURY. PROSZĘ POMÓŻCIE CO ROBIĆ