F
fgn2k15
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 17
Witam dostałem dziś telefon od kancelarii komorniczej która zaczęła mnie straszyć że przyjdą i zabiorą nieruchomości i co tylko się da,przerwałem tej "pani" i spytałem czy wyraża zgodę na nagrywanie rozmowy i oczywiście się nie zgodziła tak więc się rozłączyłem.Kancelaria znajduję się 400km ode mnie więc nie mam możliwości się do nich udać
Pytanie brzmi czy faktycznie może ktoś przyjść w asyście policji i coś chcieć za kwotę 1100zł...Rzecz w tym że nie jestem nigdzie zameldowany więc gdzie przyjdą?Czy mogą dzwonić i mnie straszyć?Czy jeśli jakimś sposobem uda im się ustalić gdzie zamieszkuję to mogą wejść do tego domu mimo iż nie jestem zameldowany?Posiadam auto czy mogą w jakiś sposób się dobrać?
Aha po przeczytaniu kilku wątków mogę dodać iż nie odebrałem żadnego pisma związanego z tym ponieważ nie zamieszkiwałem od 4 lat pod adresem zameldowania,czy jest możliwość że sprawa przedawniona czy mogę coś zrobić?
Aha po przeczytaniu kilku wątków mogę dodać iż nie odebrałem żadnego pisma związanego z tym ponieważ nie zamieszkiwałem od 4 lat pod adresem zameldowania,czy jest możliwość że sprawa przedawniona czy mogę coś zrobić?
Ostatnia edycja: